Hotel Phønix
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Aalborg C – solbriller stjålet fra optiker ved indbrud


En optikerforretning blev lørdag den 17. august kl. 06:43 udsat for indbrud i Aalborg C. Tyven brød ind gennem et vindue til en baggård og fik derfra adgang til resten af forretningen. Blandt de stjålne genstande var en række Ray Ban solbriller. Tyven forlod derefter gerningsstedet gennem det opbrudte vindue.

Har du set mistænkelig færden med Ray Ban solbriller i Aalborg C? Kontakt politiet på 114.

Aalborg Kommune – musik generede naboerne


En 39-årig kvinde anmeldte lørdag den 17. august kl. 23:15, at der havde været meget høj musik på en nærliggende skole i Aalborg Kommune de sidste 1,5 timer. Det drejede sig om nogen unge, der havde besluttet sig for at feste med høj musik – som desværre var til gene for naboerne.

Ved patruljens ankomst til skolen flygtede en større gruppe af de unge fra stedet. En række af dem flygtede på knallerter. På skolen kunne patruljen se, at de unge havde ødelagt en blomsterkumme og væltet skraldespande, så skrald var blevet spredt på en græsplæne. Patruljen fandt derefter flere af de unge kl. 01:37. Efter en samtale med patruljen gav de unge sig til at rydde op efter sig selv i skolegården.

Kilde: Nordjyllandspoliti.dk

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig