Hotel Phønix
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Fortsat tidsbegrænset opholdsforbud i Jomfru Ane Gade og Jomfru Anes Gård i Aalborg

Nordjyllands Politi vil forhindre spredning af cornavirus/covid-19 udstedte derfor et midlertidigt og tidsbegrænset opholdsbud for Aalborgs festgade, Jomfru Ane Gade, som var gældende fra i lørdags d. 19. september 2020 kl. 22.00. Samtidig har politiet skærpet indsatsen i restaurationsmiljøet i hele Nordjylland.

Opholdsforbuddet som omfatter Jomfru Ane Gade og Jomfru Anes Gård i Aalborg gælder foreløbig frem til lørdag d. 26. september 2020 kl. 0200, dog i disse perioder:

* Torsdag den 24. september 2020 fra kl. 22.00 til fredag den 25. september 2020 kl. 02.00
* Fredag den 25. september 2020 fra kl. 22.00 til lørdag den 26. september 2020 kl. 02.00

Opholdsforbuddet betyder, at der i dette tidsrum ikke må tages ophold i de pågældende områder. Almindelig færden igennem området er dog fortsat tilladt.

”I Nordjylland har vi på det seneste set i flere kommuner, hvordan smitten kan sprede sig hurtigt. Det sker også i hele landet i øjeblikket, og helt på linje med resten af dansk politi skærper vi derfor nu politikredsens indsats på flere måder og bakker således fuldt op om de stramninger, der indføres med det formål at bevare kontrollen over smitten,” fastslår vicepolitiinspektør Niels Kronborg, Nordjyllands Politi, der fortsætter:

”Vi kan ikke komme uden om, at alkohol er en kritisk faktor, når det gælder folks dømmekraft. Nu byder omstændighederne, at vi sætter særligt ind på at begrænse smitterisikoen i tide, og derfor indfører vi dette opholdsforbud, vel vidende at det vil påvirke især de unges sociale liv,” forklarer Niels Kronborg der minder om, at omkostningerne med al sandsynlighed vil blive endnu større, hvis man ikke tager de nødvendige skridt til at begrænse smitten.

”Derfor kommer vi også til at holde ekstra øje med, at man ikke falder for fristelsen og forsamler sig for tæt til fester andre steder,” understreger han.

Øger tilstedeværelsen i restaurationsmiljøet

Vicepolitiinspektøren understreger, at politiet har en god dialog med restaurationsmiljøet og de erhvervsdrivende generelt i Nordjylland.

”Det er vi glade for, og vi håber selvfølgelig, at vi kan fortsætte den gode dialog. Når vi nu skærper vores fokus på restauranterne og andre erhvervsdrivende, som er omfattet af de nye regler om lukketid, brug af mundbind og så videre, så gør vi det ikke for at genere nogen – vi gør det for at sikre, at reglerne overholdes, så vi alle bidrager til at begrænse smitten,” understreger Niels Kronbrog.

Overholdes forbuddet ikke, kan politiet udstede en bøde på 2.500 kr.

 

FAKTA

Opholdsforbuddet omfatter Jomfru Ane Gade og Jomfru Anes Gård i Aalborg i disse perioder:

•         Torsdag den 24. september 2020 fra kl. 22.00 til fredag den 25. september 2020 kl. 02.00
•         Fredag den 25. september 2020 fra kl. 22.00 til lørdag den 26. september 2020 kl. 02.00

Perioden for opholdsforbuddet kan forlænges, hvis betingelserne for opretholdelse af opholdsforbuddet fortsat er opfyldt.

jag

Kilde: Nordjyllands Politi

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S