Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Springeren
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Nørresundby – musik til gene dæmpet af patrulje


”Der er høj musik fra stedet”, lød anmeldelsen onsdag den 9. september ved 02-tiden.

En borger på en adresse i Nørresundby spillede efter sigende høj musik til gene for naboerne, hvorfor Nordjyllands Politi sendte en patrulje til stedet for at tage en snak med vedkommende.

Kort efter ankom patruljen til adressen, hvor de fik kontakt til borgeren, som lyttede til høj musik. Efter en fornuftig dialog udviste vedkommende forståelse for, at musikken var til gene for naboerne, hvorefter man skruede ned.

Der faldt derefter ro på i området.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Kilde: Nordjyllands Politi

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S