Kaffebaren
Jutlander Bank
Faarup skovhus

Aalborg C – musik til ulempe dæmpet af patrulje


Onsdag den 20. januar modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse ved 02-tiden – anmelder kunne overhovedet ikke sove pga. meget høj musik fra en nabo i hans lejlighedskompleks.

En ledig patrulje i området kørte derfor til adressen, hvor man hurtigt fik kontakt til vedkommende, der lyttede til høj musik. Det viste sig at være en enkelt person, der var ved højt humør til langt ud på natten. Betjentene formanede vedkommende om ikke at genere hans naboerne med høj musik om natten, hvorefter man skruede ned for musikken. Der faldt derefter ro på i området, så naboerne kunne få sovet lidt inden solen stod på.

Ej videre i sagen.

 

Aalborg C – mand spillede høj musik for åbne vinduer til gene for nabolaget


Musik til ulempe – dét modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om tirsdag den 19. januar om eftermiddagen, da anmelders nabo spillede meget højt musik fra højtalere, som dagligt blev stillet i vindueskarmen for åbne vinduer. Efter sigende var der tale om et tilbagevendende problem.

En ledig patrulje kørte derfor til stedet for at tage en snak med vedkommende, der lyttede til høj musik. Musik, som desværre var til gene for hans naboer. Betjentene traf vedkommende i hans lejlighed, hvor man havde en fornuftig dialog. Beboeren, der ofte lyttede til høj musik, blev formanet om ikke at genere hans naboer med alt for høj musik. Han skruede derefter ned for musikken, og der faldt tilsyneladende ro på i området.

Ej videre i sagen.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

 

Vester Hassing – fladskærm og smykker stjålet ved indbrud


Et indbrud fandt sted på Kærsgård i Vester Hassing tirsdag den 19. januar kl. 15:00-17:30.

En ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til en bolig på adressen på ukendt vis, hvorefter man bevægede sig rundt i størstedelen af huset. Blandt de stjålne genstande var en fladskærm og diverse smykker. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad en bryggersdør.

 

Har du set mistænkelig færden på Kærsgård i Vester Hassing? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Aalborg – indbrud i kælderrum


Mellem lørdag den 2. januar kl. 00:00 og søndag den 3. januar kl. 00:00 fandt et indbrud sted på Otte Ruds Gade i Aalborg. En ukendt gerningsmand klippede beslaget til en dør op, hvorefter man skaffede sig adgang til et kælderrum på adressen. Blandt de stjålne genstande var fire stk. alufælge (sommerdæk) og fem kasser med julepynt.

 

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på tlf. 114.

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren