Bosætning Jammerbugt
Springeren
Datamarked artikel banner
Garant Brønderslev

Fire mænd anholdt i større cigaret-smuglersag

Politifolk fra Nordjyllands Politi slog i fredags, d. 23. oktober 2020, til i en koordineret aktion mod en gruppe personer, som politiet mistænker for at indsmugle en større mængde af ulovligt fremstillede cigaretter. Fire mænd blev anholdt – yderligere to sigtet.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Fredagens aktion, der blev iværksat på baggrund af en intens efterforskning, førte til anholdelse af i alt fire danske mænd, oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Per Jørgensen, der tilføjer, at de anholdte er i alderen 42, 43, 43 og 69 år.

Ud over de fire anholdte blev en kvinde og en mand på henholdsvis 62 og 63 år ligeledes sigtet i sagen.

Under aktionen fandt Nordjyllands Politi 1.240.000 cigaretter og omkring 1.100.000 dansk kr.

Aktion mod organiseret smugler-miljø

Anholdelserne blev foretaget på en adresse syd for Brønderslev, og det skete efter en koordineret aktion.

”Det er med stor tilfredshed, at vi har kunnet foretage anholdelser i denne sag,” siger politikommissær Per Jørgensen, som tilføjer, at Nordjyllands Politi har efterforsket mod miljøet i en periode op til anholdelserne.

”Og vi har med denne aktion slået til mod et organiseret miljø, der har indsmuglet store mængder cigaretter. Cigaretterne er formentlig ulovligt produceret i udlandet og smuglet ind i Danmark,” fortsætter Per Jørgensen.

De fire anholdte personer blev løsladt efter endt afhøring, men de er – sammen med de to øvrige sigtede – alle sigtet for at overtræde straffelovens § 289 vedr. groft smugleri, ligesom Told og Skat bliver inddraget i sagen.

Politikommissæren kan ikke afvise, at der kommer yderligere sigtelser i sagen.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby