Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Aalborg Kommune og det svenske firma VOI har indgået en toårig samarbejdsaftale om at indsætte 100 udlejnings el-løbehjul på gaden i Aalborg. Løbehjulene bliver lanceret mandag 11. november 2019 på Gables Torv.

 

El-løbehjul som et middel til at opnå bæredygtig mobilitet
Aalborg Kommune vedtog i februar 2019 en ny mobilitetshandlingsplan, som bl.a. indeholder mål for mobiliteten i kommunen. Formålet med at introducere el-løbehjul i byen er bl.a. at udvide mobilitetsudbuddet for at gøre flere mobile, samt i kombination med fx kollektiv trafik, at opnå færre bilture.

 

Rådmand i By- og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen fortæller:
– “Jeg glæder mig meget til at give Aalborgs borger og gæster endnu et mobilitetstilbud i byen. Efter at have indsamlet erfaringer fra de andre danske byer, mener vi nu at have fundet en god model til implementeringen i Aalborg”.

VOI er en af Europas førende virksomheder inden for udlejning af el-løbehjul, og de mange erfaringer fra udlejning i bl.a. andre danske byer har været en god viden at bruge i implementeringen i Aalborg:

– “Vi er glade for at kunne tilbyde elektriske løbehjul i Aalborg og supplere den kollektive transport, så Aalborgenserne får bedre adgang til bæredygtig mobilitet. Vi har nu fokus på at uddanne brugerne, så løbehjulene bliver brugt og parkeret ansvarligt i byen fra start”, siger Eric André, General Managers Nordics ved VOI.

 

Lancering mandag 11. november 2019
Lanceringen af el-løbehjulene finder sted mandag 11. november på Gabels Torv.
Løbehjulene vil blive fordelt rundt på stationerne i løbet af morgenen og formiddagen.

 

Fra kl. 12 vil VOI uddanne brugere i brugen af el-løbehjul samt uddele hjelme og Credits til brugerne af løbehjulene.

Kilde: Aalborg Kommune

DN Isolering
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby