Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Husk børnene i budgettet!

På torsdag vil byrådet mødes til 1. Behandling af næste års budget. På bordet ligger betydelige besparelser på daginstitutionerne: kortere åbningstid, tvungen ferielukning; begge dele giver dårligere normeringer. Og oven i hatten vil de læsse flere opgaver over på pædagogerne.

Alt i alt vil det altså give mindre tid og mindre voksenkontakt for vores børn næste år.

Men her skal vi i Aalborg sige STOP! Der skal tages affære NU, for situationen er AKUT!

Hvornår: Torsdag klokken 12.15

Hvor: Medborgerhuset – Ny torv, 9000 Aalborg, Denmark

Derfor:

Mød op på torsdag Kl. 12.15 ved Byrådssalen, hvor der kl. 13 er 1. behandling af budgettet og vis politikerne, at vi kræver bedre forhold for vores børn!

Få en gul HvorErDerEnVoksen T-SHIRT

Klokken 13 kan man deltage i byrådssalen, i vores gule t-shirts og vise Aalborg Byråd at Forældrebevægelsen HvorErDerEnVoksen stadig aktive og på ingen måde vil acceptere flere forringelser, for vores børn!

Vi skal minde byrådet om, at vi også i Aalborg kommune er en stor gruppe forældre, bedsteforældre, pædagogisk personale og dem der imellem, der har brug for, at vores børn prioriteres i budgettet.

Mere om sagen:

Aalborg kommune kommune vil spare på børnene!

I april var vi 1000 forældre fra Aalborg og omegn, der gik på gaden for at fortælle vores politikere, at vi står i en AKUT situation, hvor der er brug for flere hænder i daginstitutionerne i Aalborg (og resten af landet).

Ikke alene har regeringen nu fremlagt et finanslovsudspil, hvor der ikke er sat øremærkede midler af til minimumsnormeringer, Aalborg kommune har også netop fremlagt et budgetforslag, hvor der igen skal spares på børn og unge.

På daginstitutionsområdet er der foreslået en indskrænkning af åbningstiden med en time. Det vil betyde en forringelse af den faste normering. Der foreslås også “tvungen ferielukning”, hvilket vil betyde normeringsforringelser på 10 % på vikarbudgettet. Der er også foreslået udvidelser af pædagogernes arbejdsopgaver. Konkret er der forslag om et trivselstjek af alle børn to gange om året og musikundervisning af børnene to gange om ugen.

#hvorerderenvoksen
#minimumsnormeringerNu
#godtbørneliv

Kilde: HvorErDerEnVoksen

Folmer Olsen
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby