Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries
Rådmand Mai-Britt Iversen (S) har søgt om orlov fra d. 29. oktober, da hun skal have et nyt knæ. Byrådsmedlemmet Nuuradiin Hussein (S) afløser på posten som rådmand for Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen.
“På grund af en gammel håndboldskade, har jeg det sidste år døjet meget med det knæ. Så jeg glæder mig til at få det ordnet. Tidspunktet passer fint med, at jeg lige kan være med til at forhandle kommunens budget på plads inden jeg skal sygemeldes,” fortæller rådmand Mai-Britt Iversen.
Hvor lang tid orloven varer, kan rådmanden ikke sætte præcis tid på:

 

“Lægerne har sagt, at om alt går vel skal jeg regne med 2-3 måneder. Mere præcist kan det ikke siges.”

 

Det er den 44 årige Nuuradiin Hussein, der træder til som vikar for Mai-Britt Iversen. Han har siddet i Byrådet siden 2014 for Socialdemokratiet, han er bl.a. 2. viceborgmester i Aalborg Kommune, og gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe.

 

“Jeg er vant til at arbejde tæt sammen med Mai-Britt. Det er jo træls, at skulle undvære hende. Da jeg blev spurgt, om jeg ville træde til, sagde jeg selvfølgelig ja til hjælpe. Det er samtidig en spændende udfordring,” fortæller Nuuradiin S. Hussein.

 

Nuuradiin Hussein er klar til at være vikar for Rådmand Mai-Britt Iversen
Rådmand Mai-Britt Iversen fortæller, at det har haft stor betydning, at Nuuradiin har en utrolig bred politisk erfaring både fra sit arbejde som gruppeformand og medlemskab af en lang række politiske udvalg.

 

Nuuradiin kender Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen særdeles godt fra sit daglige arbejde som socialrådgiver ved Center For Tværfaglig Forebyggelse, hvor han har bl.a. været en aktiv part i SSP-samarbejdet med Skoler og Politi. Et samarbejde, der har modtaget flere priser.

 

Nuuradiin er gift og har tre børn, Louis, Jasmin og Eliyas. Han er uddannet socialrådgiver ved Aalborg Universitet. Nuuradiin var i 2014 den første nydansker, der blev valgt ind i Aalborg Byråd.

Kilde: Aalborg Kommune

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby