Poul Erik Bech – Sofiendalen
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Magasin var fyldt med fodboldglade børn tirsdag den 18. februar, hvor AaB i samarbejde med Magasin søgte nye indløbsbørn til to kommende hjemmekampe. Det er tredje gang, arrangementet blev afholdt i Magasin, og i år mødte mere end 100 børn op til castingen.

 

Mere end 100 børn er med i opløbet om at blive indløbsbørn for fodboldklubben AaB. Tirsdag den 18. februar blev der i samarbejde med AaB afholdt et arrangement i Magasin, hvor fodboldklubben var på udkig efter børn, som gerne vil følge deres lokale fodboldhelte ind på banen til to kommende hjemmekampe.

 

Børnene havde blandt andet mulighed for at møde målmand Andreas Hansen og midtbanespiller Frederik Børsting, som stod klar til at skrive autografer og tage billeder.

 

– Hver gang vi afholder castingen, møder flere og flere børn op, og vi er utrolig glade for, at børnene og deres familier bakker op om arrangementet – og ikke mindst vores lokale fodboldklub. Det skaber en rigtig god og hyggelig stemning i forretningen, og vi håber, at arrangementet er med til at give børnene nogle gode oplevelser, lyder det fra Tina Mikkelsen, som er Store Manager i Magasin Aalborg.

 

Det er tredje gang, der søges nye indløbsbørn i Magasin. Alle fremmødte børn er med i konkurrencen om at blive blandt de 44 heldige børn, der skal løbe på banen til kampene mod FC København den 4. marts og mod Lyngby Boldklub den 8. marts.

 

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig