Kaffebaren
Jutlander Bank
Faarup skovhus

Jette fandt jævnaldrende vennepar til hyggeligt samvær

71-årige Jette Hedehøj fra Aalborg og hendes daværende mand søgte efter nye venner til hyggeligt  samvær. På Boblberg fandt de hurtigt et jævnaldrende par, som de faldt i hak med fra første sekund. Desværre gik Jettes mand bort for et par år tilbage, men har i dag fundet en ny samlever,  som også er blevet en del af venskabet. 

71-årige Jette Hedehøj og hendes daværende mand havde ikke særlig mange fælles venner og følte, at de manglede nogen de kunne lave fælles ting sammen med. I den forbindelse faldt Jette over Boblberg på nettet og så straks en mulighed for, at hende og hendes mand kunne finde deres nye fællesskaber gennem Boblberg. Jette oprettede derfor en bobl, hvor hun søgte vennepar til hyggelige stunder.  

Jette og hendes daværende mand kom hurtigt i kontakt med Henrik og Ingelise, som hurtigt besluttede sig for at mødes. Henrik og Ingelise kom til kaffe, hvor de efterfølgende bl.a. har spillet banko, har gået til engelsk og taget til koncerter. De holder pinse sammen hvert år og har været på ferie sammen. Selvom Jette mistede sin mand for et par år  tilbage, blev hun ved med at holde kontakten til venneparret, og nu er hendes nye samlever også  blevet en del af venskabet. Hun er glad for at de har fundet en vennepar, som de kan lave alt med.  

Jette synes Boblberg er et godt sted at finde fællesskaber, og hun har allerede anbefalede andre,  som søger venskaber, at bruge Boblberg. Jette bruger stadig Boblberg til at finde flere vennepar og  veninder at rejse med.  

Under Corona er ensomheden blandt borgerne steget markant, og behovet for digitale  fællesskaber er blevet større og mere efterspurgt end nogensinde. Boblberg har under pandemien  oplevet at trafikken på platformen er tredoblet, og endnu flere borgere fra hele landet opsøger  fællesskaber under en svær tid med restriktioner, isolation og hjemsendelse.  

Boblberg.dk er en digital platform for sociale fællesskaber og bekæmpelse af ensomhed. Mere end  340.000 medlemmer deler allerede deres interesser med hinanden, og søger alt fra nye venner,  motionsmakkere og kulturgrupper til nogen at snakke med i en svær tid og digitale pennevenner. 

Boblberg samarbejder med landets kommuner og landsdækkende organisationer om at skabe en  social relation mellem andre mennesker på baggrund af fælles interesser.  

Alle kan bruge Boblberg på et tidspunkt i deres liv, så søger måske du selv, eller kender nogle, som  kunne have brug for et fællesskab? 

Klik ind på Boblberg og udforsk de mange muligheder: https://boblberg.dk/

 

Boblberg tilbyder også SnakSammen:

 

Danmark er meget anderledes i disse dage, og vi kan ikke besøge hinanden, som vi plejer. Derfor tilbyder Røde Kors og Boblberg alle i Danmark et digitalt “besøg”.

På SnakSammen.dk kan du finde en frivillig samtaleven, som du kan snakke med på video.

Det er nemt og ligetil, og du kan selv få lov at vælge, hvem nu har lyst til at snakke med.

I kan snakke om alt fra dagens nyheder til fælles interesser og oplevelser.

Fællesskabet venter på dig.

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren