Kaffebaren
JobConnection
Faarup skovhus
Suvo

Ginne Marker har været bosiddende i Aalborg indtil for nylig, hvor hun rykkede teltpælene til København.

Ginne Marker kom nærmest ud af det blå i 2019, hvor hun udgav sit debutalbum ”For Seasons to Come” (titelnummeret har over 4 millioner streams bare på Spotify). Her fik Danmark for alvor fået øjnene op for den unge, talentfulde sanger, sangskriver og guitarist. Siden fulgte imponerende anmeldelser fra bl.a. GAFFA og Politiken, to Carl-priser (som Årets Talent og Årets Komponist 2020) og ikke mindst en lang række udsolgte koncerter i hele landet.

Senest har hun spillet på GAFFA på Græs og SPOT Festival og den 3. november starter hun en omfattende turné.

Ginne Marker er en komet som er værd at holde øje med. Hun er en sindssyg dygtig guitarist, sanger og sangskriver. Og der er meget stor interesse for det kommende album fra både anmeldere og publikum.

I begyndelsen af 2020 kørte alting på skinner og Ginne Marker havde linet op til en omfattende Danmarksturné. Hun droppede ud af konservatoriet for at kunne koncentrere sig om sin første udsolgte turné som solokunstner og måtte droppe tjansen som guitarist his Dodo and the Dodos, da hun ikke havde tid nok. Men da Danmark lukkede ned i marts 2020, blev alle koncerterne aflyst, og Ginne stod pludselig midt i et tomrum, hun ikke vidste, hvad hun skulle stille op med. I samme periode kom hun ud af et længerevarende forhold og måtte skifte planen om at flytte til København ud med sine forældres sofa i Aalborg.

– Korthuset faldt helt sammen. Det var følelsen af at stå uden noget tilbage – uden studie, job, kæreste, lejlighed, formål. At stå i ruinerne af det, man havde bygget op og tænke, hvem er jeg egentlig? At føle man har mistet alt, men også føle sig fri til at gøre hvad som helst. En ny begyndelse – på alle parametre. ULTERIA er et ord jeg selv har fundet på, som betegner netop dét sted og den følelse, fortæller Ginne Marker, der nu igen er flyvende – og bosiddende i København.

Det var guitaristen Aske Jacoby der for et par år siden ved en tilfældighed fik øjnene op for Ginne Marker. Albummet udkommer på hans selskab og han medvirker også på albummet og er producer. Aske er blevet en slags mentor for Ginne og de har fået et meget nært forhold. Både musikalsk og menneskeligt.

 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren