Hotel Phønix
JobConnection
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

På et velbesøgt medlemsmøde i SF Aalborg har partiforeningen valgt topkandidaterne til kommunalvalget i november i år. 37 medlemmer deltog i mødet online, hvor der blev debatteret alt fra d. 3. Limfjordsforbindelse over skolepolitik og minimumsnormeringer til udfordringerne på ældre og handicap områderne i kommunen. På generalforsamlingen sidste år valgtes Peter Larsen som spidskandidat. Kandidatlistens top-5 udgøres af:

1. Peter Larsen
2. Jane Østergaard
3. Astrid Cecilie Budolfsen
4. Thomas Kjeldsen
5. Marlene Leig Andersen.

“Jeg er umådeligt stolt af dette hold som vores medlemmer har valgt. Da vi røg ud efter sidste byrådsvalg, havde jeg ikke turdet drømme om, at vi ville stå så stærkt godt et halvt år før valget. På holdet har vi både den nødvendige erfaring, men også unge nye kræfter. Jeg er fortrøstningsfuld for SF Aalborgs fremtid”, udtaler Allan Norré Pedersen, formand SF Aalborg.

Peter Larsen, 54 år, er uddannelseschef for læreruddannelsen på UCN, og er tidligere skole- og dagtilbudschef. Peter er særligt optaget af, at sikre rammer i skoler og dagtilbud der giver børn og unge mere ro på, at sikre ordentlig tid til pleje, omsorg og sundhed i ældreplejen og at skabe muligheder, der mindsker uligheden. Det er også en mærkesag for Peter, at arbejde for en mere grøn og bæredygtig kommune med plads til et rigt og mangfoldigt kultur- og foreningsliv.

Jane Østergaard, 54 år, er filosofistuderende og socialfaglig konsulent hos Aalborg Kommune, hvor hun arbejder med indsatser for socialt udsatte voksne. Jane har desuden tidligere været medlem af Aalborg Byråd for SF. Jane er særligt optaget af indsatsen for de allermest udsatte børn, unge og voksne. Samtidig er det en mærkesag for Jane at arbejde for bæredygtighed og balance i bredeste forstand; socialt, i byudviklingen, i kulturen og for miljøet.

Astrid Cecilie Budolfsen, 26 år, er SF Ungdoms kandidat til byrådet og er særlig optaget af klimapolitik. Astrid har været klima og miljøaktivist siden hun var 12 år. Astrid har lige færdiggjort en kandidat i økonomi og er mor til Sigrid. Astrids mærkesager er at sikre den grønne omstilling og bedre genanvendelse. Vi skylder at give vores børn en god klode med mere og vildere natur. Desuden er Astrid optaget af at Aalborg kommune bliver bedre til at hjælpe unge i arbejde.

Thomas Kjeldsen, 50 år, lastbilchauffør og oprindeligt uddannet rørsmed. Thomas politiske hjerte banker for handicapområdet og han har i en årrække været aktiv i Autismeforeningen. For Thomas er det vigtigt, at hjælpen til børnene er sammenhængende, så forældre og børn ikke føler sig som kastebolde i systemet. Thomas er også optaget af at ældre får en mere tryg og værdig alderdom, og at vi understøtter udviklingen af oplandsbyerne i kommunen.

Marlene Leig Andersen, 49 år, selvstændig erhvervsdrivende med arbejdspsykologi. Hun brænder for idræts- og foreningslivet, og har været aktiv i udviklingen af løbeklubben AMOK og Aalborg Halvmarathon. Marlene er optaget af, at borgere mødes med medmenneskelighed tillid, og respekt, når vi har brug for hjælp. Hun vil arbejde for, at borgerne har indflydelse på eget liv, og at der altid er tid til den enkelte på plejehjemmet, jobcenteret og i daginstitutionen. Marlene er også optaget af at understøtte erhvervslivet i en grøn og bæredygtig retning.

“Med dette tophold er SF Aalborg helt klar til at genindtræde i byrådet for Aalborg Kommune. Vi er fokuseret på at sætte en klar og tydelig rød-grøn retning for Aalborg Kommune, hvor vi styrker velfærden, så ALLE har mulighed for at få et godt liv og mere ro på. Og hvor vi styrker Aalborg som en grøn foregangskommune, der sætter kursen og ikke bare nølende følger trop. Det er helt afgørende, at vi passer bedre på naturen og miljøet og går forrest i klimakampen, siger spidskandidat Peter Larsen.

SF Aalborg kandidater. Fra Venstre: Astrid Cecilie Budolfsen, Marlene Leig Andersen, Jane Østergaard, Thomas Kjeldsen og Peter Larsen

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren