Bosætning Jammerbugt
Jutlander Bank
Datamarked artikel banner
Garant Brønderslev

Skattejagt, julegodter og hyggelige overraskelser:

Musikkens Hus inviterer på magiske julerundvisninger

 

I december bliver Musikkens Hus forvandlet til et magisk julehus, og i den forbindelse inviterer koncerthuset på julerundvisninger, som byder på musik, levende nisser, godter, skattejagt og ikke mindst hyggelige overraskelser undervejs.

 

December venter lige rundt om hjørnet, og i år er der ekstra god grund til at besøge Musikkens Hus i den hyggelige julemåned. Inden længe bliver koncerthuset nemlig omdannet til et ægte julehus fyldt med lys, musik, levende nisser, juleklip og godter, og der er rig mulighed for at komme forbi og opleve den hyggelige julestemning, når koncerthuset inviterer på magiske julerundvisninger.

Den 5., 15., 17., 18. og 19. december kan nordjyder glæde sig til at komme rundt til nogle af de mest interessante og smukkeste dele af Musikkens Hus. Husets foyer vil blandt andet være pyntet med flotte, grønne juletræer og en gigantisk adventskrans, og fra foyeren synger juleguiden gæsterne videre rundt i salene.

Udover den fine juleudsmykning vil der også være mulighed for at høre om Musikkens Hus’ historie og arkitektur, og hele familien vil få en masse sjov viden og måske endda være med til at løse et julemysterie eller to. Børn har også mulighed for at deltage i juleskattejagt, hvor de skal rundt i huset for at lede efter juleting.

Alle gæster får desuden en lækker goodiebag fyldt med alt, hvad der hører til en traditionel jul. Der er især god grund til at glæde sig til at få Musikkens Spisehus’ egen juleglögg med hjem, som er særligt fremstillet til julerundvisningerne.

Ved alle julerundvisninger i Musikkens Hus vil der maksimalt være otte personer inkl. juleguide pr. hold.

Billetter kan købes på www.musikkenshus.dk

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S