Hotel Phønix
Jutlander Bank
Datamarked artikel banner
Garant Brønderslev

Hvad er jul uden en julekalender? Julekalenderen er en magisk tradition – også i Danmarks ældste stormagasin, Magasin, hvor årets kalendere emmer af kvalitet og julemagi.

Julekalenderne er populære blandt danskerne, og de findes til enhver smag – fra delikatessejulekalendere for dem, der hver dag skal have lidt lækkert at se frem til, til julekalendere med udvalgte skønhedsprodukter for dem, hvor julen er lig med selvforkælelse. 

Sidste år bankede danskernes julehjerter i netop denne tid ekstra hårdt for chokolade og lakrids. Men i år spår Margrethe Dal Lehrmann, indkøbsdirektør i Magasin, at det især er de specielle julekalendere, som emmer af kvalitet og gode skønhedsprodukter, der vil komme til at hitte blandt danskerne.

– Denne jul er på mange måder speciel. Vi kan ikke samles med venner og familie på samme måde, som vi plejer, og afstanden gør, at vi søger andre måder at forkæle os selv og vores nærmeste på. Julekalenderne knytter sig til julehyggen og er en unik måde at vise omsorg både til os selv og til dem, vi elsker allermest. At det i år især er julekalenderne af høj kvalitet, som kunderne efterspørger, er med til at understrege, at vi er villige til at betale for den ekstra luksus og forkælelse i hverdagen, siger Margrethe Dal Lehrmann og fortsætter:

– Julekalenderne er for mange danskere nærmest noget rituelt. De 24 små pakker rummer en traditionsbunden gestus, der for mange er meget personlig, da julekalenderen er med til at vise, at vi ved, hvad den anden kan lide.    

 

Hos Magasin har man et af Danmarks bredeste udvalg af julekalendere til både børn og voksne med over 104 forskellige kalendere på tværs af kategorier, der rummer alt fra skønhedsprodukter og smykker til gin, te og bøger. Sidste år solgte Magasin næsten 62.000 julekalendere, og i år forventes mere end 70.000 julekalendere at finde sin vej fra Magasin og hjem i de danske julestuer. 

 

 

Udvalget af julekalendere bliver kun større så for at guide dig i jagten på den perfekte julekalender, har vi samlet et udpluk af otte unikke kalendere til en helt speciel tid.

 

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S