Traditionen tro hilser Skoringens to butikker i Aalborg foråret velkommen med Børnenes Dag, som i år starter torsdag d. 21. marts kl. 10.00. Med Børnenes Dag minder skokæden børnefamilier i Aalborg om, at sommeren er på vej, og selv om det er 28. gang, at Børnenes Dag løber af stablen, er efterspørgslen ikke til at tage fejl af. Flere børnefamilier planlægger deres store skoindkøbsdag efter netop denne begivenhed, og for nogle kunder betyder det et besøg i en nyistandsat butik.

Børnenes Dag forløber over flere dage og byder som altid på fest, farver og gode tilbud i butikken, hvor et kampklart personale står parat til at give både børn og voksne den bedste shoppingoplevelse. At Børnenes Dag i Skoringen er en eftertragtet event, bekræfter bl.a. de mange kundeforespørgsler, som butikkerne får både online og i butikken. De forventningsfulde og trofaste kunder ønsker at vide, hvornår det går løs, hvilke produkter der kommer, hvad der kommer til at ske i butikken, hvilke konkurrencer der er m.m.

Kasper Lützow, som er butikschef i Skoringens butik i Aalborg Storcenter, har da også længe set frem til at kunne løfte sløret for både startdato, skomodeller og aktiviteter i butikken.

Børnenes Dag er et kæmpe hit her i butikken. Vi har mere end tre gange så mange kunder igennem de dage eventen foregår. Køen udenfor butikken er sikker hver gang, ligesom flere er forbi butikken i dagene op til for at udse sig modellerne og forberede sig inden den store dag. Børns fødder vokser jo hurtigt, så det er oplagt, at mange småbørnsfamilier benytter sig af at kunne købe et par lækre kvalitetssko til en ekstremt god pris. Det er fedt at være med til at give de mange glade børn og forældre en god oplevelse. Så selv om det er nogle rigtig travle dage, er det en tradition, vi altid ser frem til her i butikken,” fortæller Kasper Lützow, som har været butikschef i butikken i 3 år.

Fest i nye butiksrammer

Hos Skoringen på Bredegade i City er butikschef Rikke Møller også fuld af forventningsglæde. Men ikke kun på grund af udsigten til Børnenes Dag. Butikschefen ser nemlig lige så meget frem til igen at kunne slå dørene op for kunderne efter, at butikken har gennemgået en større modernisering og ombygning. Genåbningen sker netop til Børnenes Dag torsdag d. 21. marts.

Det er helt perfekt, at vores genåbningsfest falder sammen med Børnenes Dag. Det er en meget eftertragtet event hos mange af vores kunder, så vi er glade for at kunne genåbne butikken i den forbindelse og byde kunderne indenfor i vores nye og lækre rammer. Som altid vil vi pynte butikken op til den helt store børnefest og rette an med snacks og andre små overraskelser, som lige gør det lidt sjovere for børnene at prøve sko. Vi tilbyder også børnene en malebog og den nyeste pixi-bog med historien om vores maskothund Skofus, som er højt elsket af alle børn. Der bliver derfor også kamp til stregen om at vinde vores store Skofus-tøjdyr, som er på højkant i vores tegnekonkurrence,” smiler Rikke Møller, som har været butikschef i butikken på Bredegade i 2 år. Hun og personalet som frem til at byde alle kunder, store som små, velkommen til åbningsfest og Børnenes Dag.

Børnenes Dag starter i begge butikker torsdag d. 21. marts kl. 10.00 og slutter i Bredegade lørdag d. 23. marts kl. 16.00. I Aalborg Storcenter fortsætter børnenes fest dog til og med søndag d. 24. marts kl. 16.00. På et stort udvalg af sæsonens børnemodeller, heriblandt nogle af de populære mærker som Ecco, Skofus og Skechers, får kunden to par for et pars pris.

Om Skoringens butikker i Aalborg

Skoringens to butikker i Allborg ejes af Henriette og Brian Tøttrup. Ægteparret har for nylig købt Skoringen i Bredegade i Aalborg City, som efter en større og gennemgribende renovering igen slår dørene op for kunderne torsdag d. 21. marts. I spidsen for butikken i Bredegade står butikschef Rikke Møller, som har været butikschef i 2 år.

Butikken i Aalborg Storcenter ledes til daglig af butikschef Kasper Lützow, som har været butikschef i 3 år.

Med et bredt sortiment bestående af både mærkevaresko, modesko og kædens egne kvalitetsmærker, rådgiver og vejleder Kasper Lützow, Rikke Møller og deres ansatte hver dag de mange kunder, som besøger butikkerne i Aalborg.

Henriette og Brian Tøttrup ejer også Skoringens butik i Skive og i Viborg.

Om Børnenes Dag i Skoringen

Børnenes dag foregår i alle Skoringens 114 butikker og på webshoppen fra torsdag d. 21. marts til og med lørdag d. 23. marts. På et stort udvalg af sæsonens børnemodeller, heriblandt nogle af de populære mærker som Ecco, Skofus og Skechers, får kunden ved køb af to par det billigste par gratis.

Kunderne har også mulighed for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til butikken. Det foregår ved at dele et minde fra dagen på Instagram med #børnenesdagskoringen. Læs eller hør mere om konkurrencen på skoringen.dk eller i den lokale butik.

Kilde: Skoringen