Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Midt i oktober, mere konkret fredag d. 15. oktober kl. 14, åbner det lokale sneakerbrand Errant op for deres første fysiske butik i gågaden af Aalborg. Forretningen er vokset ud af deres tidligere lokaler, og har dermed set fordelen i at åbne en butik hvor de kan snakke med endnu flere af deres lokale kunder i Aalborg.

 

Har du ikke hørt om Errant endnu, så kommer du helt sikkert til det. Errant er et sneakerbrand fra Aalborg, som inden for det seneste år har udviklet sneakers til både mænd og kvinder. På nuværende tidspunkt har de 10 styles til herre og 6 til damer.

 

Ifølge Christian Fuglsang, CEO i Errant, vil der til åbningsreceptionen være forfriskninger og musik, samt skarpe åbningstilbud på flere af de mest populære sneakers. “Vi sørger for den gode stemning og så glæder vi os til at se så mange som muligt til åbningen. Der vil være forfriskninger og snacks til alle der dukker op til åbningsreceptionen fredag d. 15. oktober mellem 14-18, og naturligvis også gode tilbud til dem der ikke kan modstå vores sneaks”.

 

Kvalitet til fair priser og kundeservice ud over det sædvanelige

Det lokale sneakerbrand udmærker sig blandt andet ved at have en kreativ markedsføring og igangsætte initiativer, som har været med til at skabe synlighed omkring deres sneakers. Forretningens fundament er dog primært deres høj-kvalitetsprodukt til en fair pris og en kundeservice, som de fleste vil mene er ud over det sædvanlige. Den nye butik vil fremover være en del af strategien om at tilbyde en kundeservice ud over det sædvanlige, da det tilgodeser de kunder som har behov for fysisk rådgivning omkring deres sneakers.

 

“Vi ser meget frem til at kunne byde folk velkommen i butikken og vi kommer til at lægge alt vores energi i at yde den samme gode kundeservice, som vi er kendt for at yde online”, fortæller Mads Frederiksen.

 

Alle er velkomne til Errants åbningsreception d. 15. oktober fra kl. 14-18 på Bredegade 12 9000 Aalborg, hvor der vil være forfriskninger, musik og åbningstilbud på masser af sneakers.

 

Kontaktoplysninger

Christian Fuglsang

kontakt@errant.dk

+45 29 60 96 47

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren