Hotel Phønix
JobConnection
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Få indflydelse på dit eget liv!

Blog indlæg fra Søren – hvem er Søren Buus Jensen

DitAalborg kan nu byde velkommen til terapeut og life-coach Søren Buus Jensen, som til daglig er leder af firmaet HUUMAN ApS, “mennesker i forandring”.
Søren har i over 20 år arbejdet professionelt som life-coach og terapeut. Han har blandt andet løst opgaver for kommuner, virksomheder og private, hvor han har skabt positive forandringer for det enkelte menneske, familier og på arbejdspladser.

 

Søren vil på en uformel måde dele ud af sine mange års erfaring og værktøjer samt give et indblik i, hvordan vi alle kan blive mere tydelige i vores kommunikation og lære at forstå os selv og andre på en mere positiv måde.

 

Biografi
Fakta om Søren Buus Jensen
Født: 1966 i Gug
Civilstand: Gift med Maria
Børn: Scott på 19 år og Sinne på 16 år
Skole: Vester Mariendal Skole

 

Sørens egen livshistorie rummer en bred vifte af erfaringer og oplevelser, hvilket også kommer til udtryk i måden, Søren møder menneske på. Rummelighed og anerkendelse er nogle af de vigtige elementer for Søren.

 

I skolen blev Søren hurtigt den, de andre kom til, hvis der opstod problemer mellem nogle, så allerede der begyndte Søren sin “karriere” med at hjælpe andre mennesker.
Efter skolen lå det i kortene, at Søren skulle følge i sin fars fodspor. Derfor fik han læreplads i farens snedkerforretning. Her blev rollen som uformel mægler også naturlig, når der var brug for at skabe forståelse mellem de ansatte og ledelsen. Senere etablerede Søren eget byggefirma og fik sideløbende opgaver som vagt/dørmand i Aalborgs natteliv (Jomfru Ane Gade).

 

Efter 8 år med eget byggefirmaet valgte Søren at skifte retning for at have mere fokus på at arbejde med mennesker. I den forbindelse begyndte han som handicaphjælper hos en ung mand med muskelsvind. Det var også inden for den periode, Søren fik sin første opgave som støtteperson for en familie i Aalborg Kommune. Efter 7 år som handicaphjælper tog Søren job som pædagogmedhjælper på en skole for børn med autisme og ADHD. Dette tilførte ham en bred erfaring inden for disse områder.

 

Senere begyndte Søren som rådgiver hos firmaet As3. Her hjalp han personer på kontanthjælp igennem et afklaringsforløb og videre ud i job, alt imens han sideløbende udvide med flere og flere støtteopgaver for forskellige kommuner.

 

I 2006 valgte Søren at gå “all-in” på grund af en stigende efterspørgslen fra kommunerne, i forhold til at kunne yde støtte og rådgivning til familier og enkeltpersoner med særlige behov.
Det var typisk tale om opgaver, som lå uden for rammerne af, hvad det etablerede system selv kunne tilbyde. Firmaet HUUMAN blev derfor stiftet og fik hurtigt “vind i sejlene”. Gennem årene har Søren og hans dygtige team hjulpet et utal af familier.

 

Med tiden har Søren tilegnet sig stor erfaring med at hjælpe mennesker. Desuden har han taget en specialpædagogisk efteruddannelse i neuropsykologisk pædagogik, kursus i mindfulness og en hypnoterapeutisk uddannelse samt læst en mængde relevant litteratur og deltaget i kurser indenfor personlig udvikling, kommunikation, adfærdsterapi og social forståelse.

 

Såvel private familier, enkeltpersoner og virksomheder drager i dag stor nytte af Sørens brede erfaring og viden om mennesker. Så få svar på, hvorfor vi gør, som vi gør og  siger, hvad vi siger.
Tak til DitAalborg og hjertelig velkommen til dig. Jeg vil glæde mig til at dele min erfaring og viden med alle jer
I mit første blogindlæg vil jeg prøve at give dig et lille eksempel på, hvad det er, der sker, når vi kommer til at holde lidt for godt fast i vores egen overbevisning.
I disse situationer, kan du måske få glæde af et “værktøj” til at forstå dig selv på en ny måde.

Jeg har altid ret! Eller har jeg?

Uanset hvor flad, jeg kan banke en pandekage ved at slå oven på den, hver gang jeg mener, jeg har ret i min livsholdning, så må jeg forholde mig til, at der findes en lige så stor side, når jeg vender pandekagen om (andres livsoplevelse).
Denne metafor beskriver, hvordan det er øjnene, der ser, og ørerne der hører sammen med vores livsoplevelser, der skaber den virkelighed, vi “mener” at kunne argumentere retfærdighed ud fra. Så hvis jeg oplever følelsen af uret, skal jeg måske lige huske, at det “kun” fortæller, hvad min livsoplevelse og overbevisninger indeholder. Det betyder ikke, at andre ikke må og kan have en anden oplevelse af verden og derfor ser verden anderledes end mig.

Hvis du har et emne eller en problematik, som du ønsker at få belyst, så er du velkommen til at sende en mail til info@huuman.dk med overskriften “Spørg Søren”.

Ønsker du at være anonym, skal du blot tilføje det i din mail.
Det vil ikke være alle problematikker og emner, jeg kan tage op via bloggen. I de situationer, vil jeg prøve, om jeg kan hjælpe med et svar via mail eller evt. henvise til en anden mulig løsning.
Med venlig hilsen
Søren Buus Jensen
Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren