Bosætning Jammerbugt
Springeren
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

I Aalborg Zoo får du muligheden for at blive en del klogere på de gigantiske forhistoriske dyr og stå ansigt til ansigt med de brølende dinoer i naturlig størrelse.

Aalborg Zoo byder alle dinosaurinteresserede en tur tilbage til vores forhistorie, hvor du kan finde ud af, hvordan de levede, og hvordan deres verden så ud. Desuden kan du møde dinosaurer i deres oprindelige størrelse, så du kan få en fornemmelse af, hvor mægtige de var.

Nyere forskning har fastslået, at mange af fortidens dinosauere lignede de fugle, som vi ser rundt omkring i verden i dag. De havde bl. a. primitive fjer yderst i stedet for skæl. I dinosaurudstillingen vil du derfor møde de forhistoriske kæmper, som de oprindligt så ud – nemlig med fjer. Udviklingen fra dinosaur til fugl foregik over millioner af år og startede med to-benet gang efterfulgt af ønskeben, fjer og vinger.

Fuglene opstod ud fra en gruppe af små dinosaurer ved navn theropoder. De mest primitive former mener man er opstået for omkring 235 millioner år siden. De varierede meget i størrelse, og de mindste var på størrelse med en solsort, og de største vejede helt op til 1 ton. En af de mest kendte er Tyrannosaurusen.

Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg

Kilde: Visit Aalborg

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S