Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Vestre Fjordpark, tidligere Friluftsbadet, åbnede igen i 2017 og er nu forvandlet til et 165.000 m2 stort sommerparadis og samlingssted, som byder på noget for alle, der er glade for natur og vandsport

Vestre Fjordpark ligger tæt på Aalborgs pulserende bymidte. Der kan være mulighed for både at svømme, sejle i kano og kajak, windsurfe, vinterbade eller bare nyde solen og den skønne natur ved fjorden.

Friluftsbadet har i 70 år været et skønt åndehul for alle aldre i Aalborg. Især på gode sommerdage har det været et af de mest attraktive steder at nyde varmen. I 2018 venter intet mindre end et sommer-paradis. Der er spændende lege-arealer for børn i alle aldre på toppen af forskellige bygninger i området og topmoderne faciliteter overalt.

Vestre Fjordpark er inddelt i flere områder kaldet Stranden, Tangen, Kilen, Fladen, Krattet og Skoven.

Stranden og Tangen

Stranden er et stort badeområdet med sandbund, et 50 m bassin og et udspringsbassin med vipper, udspringstårn og klatrevæg. Solen kan nydes på trædækket, på opholdsarealerne på tagene eller på græsarealerne med flere lækroge.

Arealet mellem fjorden og badeområdet kaldes Tangen. Herfra kan søsættes kajakker. I fjorden findes en flydebro, hvorfra kajakker også kan søsættes. Her er ligeledes markeringsbøjer til Open Water-svømning.

Kilen og Fladen

Kilen er karakteriseret ved åbne græsarealer og mange aktivitetsmuligheder som f. eks. kast med frisbee, parkour, street work-out, løb på stisystemet, fod- og håndbold, streetbasket og beachvolley. Børnene kan cykle på den børnevenlige cykelbane eller løbe på asfaltbulerne. Det rolige område, Fladen, består af en stor græsplæne med bålplads, som også er velegnet til større arrangementer.

Krattet og Skoven

Det fugtige krat mod vest adskiller sig fra de åbne områder. Her er slyngede trampestier og pæle med fuglekasser til tårnfalke. Skoven på bakken vil på længere sigt fremtræde som en lys skov af egetræer, der mod nord afgrænses af et blomstrende skovbryn.

Der er overdækkede borde/bænke i ankomstområdet og flere fritstående borde/bænke i hele området. Du kan også prøve tarzanbanen eller nyde udsigten fra det 15 m høje skulpturelle tårn, skabt af kunstneren Thomas FOS Poulsen.

 

Vestre Fjordpark

Vestre fjordpark er et 165.000 m2 stort rekreativt område, med et væld af aktivitetsmuligheder, f.eks. svømning, udspring, boldspil, vandleg, parkour og meget mere. Der er også legepladser, café, grillområder, lækroge og en smuk natur omkring fjorden

Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark er et stort rekreativt område på 165.000 m2. Et samlingssted for alle, der har lyst til at nyde naturen tæt ved fjorden eller til at svømme, sejle i kajak, spille bold og måske udfordres på en forhindringsbane.

Aalborg Kommunes naturvejledere er tilknyttet Fjordhuset. I Fælleshuset og øvrige bygninger holder lokale foreninger og klubber til. I bygningskomplekset finder du også Café Salt.

Læs mere i “Værd at vide om Vestre Fjordpark” HER

Åbningstider

Vestre Fjordpark er åben hele døgnet og der er gratis adgang.

 

Vestre Fjordpark 

Vestre Fjordpark er en åben park med gratis adgang. Livredderne er tilstede, når livredderflaget er hejst, og det er:

  • I perioden 25/5-18/8: Kl. 10.00-19.00
  • I perioden 19/8-25/8: Kl. 12.00-18.00

Adresse og kontaktoplysninger på Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark
Skydebanevej 14
9000 Aalborg

 

Kilde: Visit Aalborg og Aalborg Kommune

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby