Mia Tang kampagne
OITS – Printer Jørn
Entreprenør Jimmy Pedersen
Topbanner

 

Nu på tirsdag i Cinemateket i Biffen

Kom og syng med på hjertevarme klassikere som ‘Kyle’s mom’s a b***h’ og ‘Uncle F***a’ på denne 20-års jubilæums sing- og swear-along-aften præsenteret af filmpodcasten Film Snak, som lægger op til sang og svovlerier til den helt store guldmedalje, og inden kick-off giver en kyndig introduktion til hele South Park-universet. Blu-Ray farve. Engelske undertekster. Tilladt over 15 år.
Synopsis:

“Oh my God – they killed Kenny!”. Mange ved allerede at disse ord hører hjemme i tegnefilmserien ’South Park’, som siden 1997 er blevet vist på MTVs sene sendeflade. Filmen, der er ”større, længere og ucensureret”, er ligeså vittig, fræk, plat og politisk ukorrekt som tv-serien og endnu mere underholdende.

Hovedpersonerne er igen de fire kuglerunde tredjeklasseelever Kyle, Stan, Kenny og den overvægtige Cartman. Kenny besøger i spillefilmen Helvede, hvor han møder Satan og Saddam Hussein, der sammen planlægger at overtage verden. Der er garanti for latterbrøl til den helt store guldmedalje, når Southparks animerede helte går i flæsket på alt fra amerikansk jingoisme til Saddam Hussein.

Book dine BILLETTER
South Park (Sing-Along)Instruktør: Trey Parke
År: 1999
Sprog: Engelsk
Land: USA
Længde: 81 min. + 20 min.
Kilde: Biffen Nordkarft

 

Mia Tang kampagne
IT Security
Møllers Maler
Restaurant Jørn