Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Aalborg – spiritusbilist forsøgte at stikke af fra politiet

En personbil holdt for rødt lys ved et lyskryds i siden af vejen modsat køreretningen i Aalborg lørdag den 9. maj tidligt om morgenen. Politiet henvendte sig derfor til føreren, en 47-årig mand, som blev instrueret i at køre lidt længere frem til en mere hensigtsmæssig plads til et rutinetjek. Manden bekendtgjorde, at han ville køre lidt længere frem. Umiddelbart derefter accelererede manden kraftigt, hvorfor politiet eftersatte ham med brug af patruljebilens horn og lygter. Manden forsøgte at stikke af fra politiet i høj fart – men dette lykkedes dog ikke, da hans bil blev bragt til standsning af en patruljevogn i nærheden af Jyllandsgade.

Manden blev anholdt og instrueret i at deltage i narko- og alkotests. Testene gav udslag for, at manden var påvirket af spiritus. Manden fortalte, at han forsøgte at stikke af fra politiet, da hans kørekort var inddraget. Bilen blev desuden ransaget, hvor et brev med amfetamin blev fundet under førersædet. Manden blev derfor sigtet for kørsel under påvirkning, kørsel i frakendelsestiden, kørsel modsat gældende køreretning og for ikke at efterkomme politiets anvisninger

 

Nørresundby – indbrud i privat bolig


En indbrudstyv skaffede sig adgang til en privat bolig i Nørresundby mellem mandag den 27. april kl. 00:00 og fredag den 8. maj kl. 11:00. Tyven knuste et vindue i kælderen, formentlig med en sten. På nuværende tidspunkt er intet meldt stjålet i indbruddet. Tyven forlod gerningsstedet ad kælderdøren til huset.

Har du set mistænkelig færden i Nørresundby? Kontakt politiet på 114.

Kilde: Nordjyllandspoliti

Folmer Olsen
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby