Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Komplet Administration ApS er det nye friske pust indenfor bogholderi og økonomistyring i Aalborg. Siden starten den 1. juli i år er det gået stærkt på kontoret på Kong Christians Alle 43 i Aalborg.

Ungt firma med erfarne folk bag

I dagligdagen er det Camilla Bech der tegner firmaet og ejer 50% af selskabet. Med sig som medejer har Camilla den driftige erhvervsmand Michael Jensen, der står bag en række virksomheder bl.a. den kendte Restaurant Meat og flere andre selskaber. Michael Jensen er uddannet revisor og har taget HD(R). Med Michael store erfaring fra branchen samt sit brede kendskab til mange forskellige brancher, er det en stærk partner Camilla har med i selskabet.

Camilla selv har arbejdet 7 år som revisor samt 5 år som økonomichef i EMI, og har dermed erfaring med fra begge sider af bordet. Dertil kommer en stærk faglig kompetence via en HD(R) samt Cand. Merc.aud ved Aalborg Universitet.

Camilla fortæller til Dit Aalborgs udsendte, at Komplet Administration er kommet utroligt godt i gang, faktisk bedre end vi havde turde håbe på. Vi har fået tilgang af nye spændende kunder, som vi ikke umiddelbart havde kontakt til. Dertil kommer, at vi har oplevet flere af mine gamle kunder, har vist os den tillid at skifte over til os. Og det er jo helt fantastisk at gamle samarbejdspartnere kommer helt af sig selv. Så noget må vi jo have gjort rigtigt siger Camilla med et glad smil.

Hvad er jeres mål med Komplet Administration?

Vi har egentlig ikke nogle ambitioner om at blive store. Vores målsætning går mere på, at vi vil skabe nærhed og tillid til vores kunder, og være den stærk faglige kompetence i branchen. Komplet Administration skal være løsningen for virksomheder, der ser behovet og fordelen ved at vælge netop en kompetence som os. Vores arbejdsmoral er høj – Her kan man stole på at der er styr på tingene, at deadlines overholdes, og ikke mindst at det arbejde der bliver udført, bliver udført korrekt. Samtidig har vi hjertet med os, hvilket giver nærhed til kunderne, så alle føler sig godt tilpas og man falder naturligt ind i kundens virksomhed.

Vi arbejder både ude på kundernes adresser samt selvfølgelig hjemme på kontoret på Kong Christians Alle. Vores kunder er primært mindre og mellem store virksomheder, hvor vi kan klare alt med bogholderi, lønadministration, økonomistyring samt klargøring af færdigt regnskab til revisor fortæller Camilla smilende.

På kontoret sidder også Jonas Kjeldgaard Pedersen, der er økonomielev og allerede har god indsigt i virksomhedsøkonomi samt naturligvis regnskab. Der er stadig plads til flere kunder, der vil opleve de mange fordele man kan få hos os i Komplet Administration siger Camilla afslutningsvis.

Camilla kan kontaktes på cb@kompletadministration.dk, på tlf: 60660644 eller via kontaktformular på hjemmeside www.kompletadministration.dk, hvis der er spørgsmål som hun kan hjælpe med, eller ønsker til et uforpligtende møde om hvordan Komplet Administration og Camilla netop vil kunne hjælpe din virksomhed.

Henrik Thomsen

Bilhuset Biersted A/S