Kaffebaren
JobConnection
Faarup skovhus
Suvo

Intet forsøder de magiske decemberdage som en julekalender fyldt med 24 delikate overraskelser. Hos Danmarks ældste stormagasin har efterspørgslen på julekalendere aldrig været større, og derfor har Magasin sørget for et udvalg, der byder på selvforkælelse i mange forskellige afskygninger – også i den mere intime ende af skalaen.

Julen er en magisk tid, og danskerne gør hvert år en dyd ud af at forsøde den med alverdens julekalendere. I år er efterspørgslen ekstraordinær høj, og derfor har man hos Magasin udvidet udvalget, således der findes en julekalender til nærmest enhver smag. I år kan man blandt andet vælge en helt særlig te- og samtalekalender, som både indeholder velsmagende kvalitetste og samtalekort fra Small Talk – Big Questions, som kan være med til at skabe sjove og anderledes stunder, når familien er samlet om julegodterne.

 Julekalendere er en fast og hyggelig tradition i mange danske hjem. De 24 små overraskelser rummer både indsigt og omsorg, da julekalenderen er med til at vise, at vi ved, hvad modtageren kan lide, og derfor skal der naturligvis være en kalender til enhver smag. Vores nye te- og samtalekalender handler både om jul, året der gik, året der kommer, nytår og en masse andet, som kan være med til at skabe nogle gode og hyggelige snakke i juledagene, fortæller Store Manager i Magasin Aalborg, Tina Mikkelsen.

Selvforkælelse i flere afskygninger
De seneste år har især julekalendere med fokus på selvforkælelse vundet indpas hos danskerne, og derfor har Magasin i flere år haft et solidt udvalg af beauty-kalendere, der er populære år efter år. Som noget helt nyt vil der i år være ekstra fokus på selvforkælelse forbeholdt de voksne, når sortimentet udvides med julekalendere i den frække ende af skalaen, og intimiteten i december gives ekstra krydderi.

– I år har vi valgt at varme den kolde julemåned lidt ekstra op med et udvalg af sexlegetøjskalendere i samme høje kvalitet som det legetøj, vi i forvejen oplever en stor interesse for på magasin.dk. Så er der i hvert fald garanti for en ekstra sjov juletid, lyder det fra Tina Mikkelsen.

Hos Magasin finder man et af landets største udvalg indenfor julekalendere både online og i de fysiske forretninger med i alt mere end 85 forskellige varianter, og for at guide dig i jagten på den perfekte julekalender, har vi samlet et udpluk af seks fantastiske kalendere, som kan være med til at forsøde den magiske juletid.

Kilde: Magasin du Nord

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren