Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Printereksperten

Coronavirussen hærger i Danmark og endda hele verden. Regeringen og Folketingets kurs har været helt rigtig. Det ér sundheden, vi først og fremmest skal sikre, og det at følge forsigtighedsprincippet, kan være helt afgørende i sådan en situation. Better safe than sorry.

Som en alvorlig bivirkning ved at bekæmpe virussen, som vi gør, er at det private erhvervsliv rammes hårdt. Særligt små og mellemstore virksomheder har det svært, for slet ikke at tale om soloselvstændige.

Der er nu tiltrængte hjælpepakker på vej til erhvervslivet – et vigtigt skridt i den rigtige retning, men der er samtidig hårdt brug for, at vi alle støtter op om vores lokale erhvervsliv, så virksomheder, sportsklubber og meget andet også findes på den anden side af coronakrisen.

Vi ser allerede rigtig mange gode tiltag og ideer fra erhvervslivet selv til at holde sig i live. Støt restauranten ved at bestille take-away, støt den lokale tøjbutik, el-handel, specialbutik m.fl. ved at købe varerne online og lokalt. Støt frisøren ved at købe hårprodukterne hos frisøren online eller næste gang, du skal klippes. Støt sportsklubberne, eksempelvis ved fortsat at købe finalebilletter til en kamp, der ikke afvikles, hvilket er et tiltag fra ishockeyklubben Aalborg Pirates – en sportsgren med en meget sårbar økonomi. Benyt lejligheden til at få vasket dyner, madrasser mv. hos det lokale vaskeri. Ideerne er mange og flere kommer sikkert til, så lad os alle tænke på det, når vi har brug for at købe ind. Sammen kan vi gøre en forskel for vores lokalsamfund.

Pas godt på jer selv og hinanden – og pas godt på lokalsamfundet.