Hotel Phønix
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Støttekoncert for SOS Børnebyerne

Søndag d. 9/2 kl. 16.00 – 18.00. Dørene åbnes kl. 15.30!

Sæt kryds i kalenderen, kom med familie og venner til årets støttekoncert, lyt til skøn musik og sang og få samtidig mulighed for at støtte den gode sag
Der vil være gratis adgang til koncerten, men donation modtages meget gerne.
Dette kan ske enten via mobilePay på 96398 eller i indsamlingsbøtter i kirken.
Undervejs bliver der en kort pause, hvor der inviteres på en kop kaffe mm

Læs om SOS Børnebyerne her.

Læs mere om Kenneth Dahl Knudsen

Læs om Amalie Thørholm

Program:

Hasseris kirkes ungdomskor åbner koncerten med musik af bl.a. Bob Chillcot, Alberte, Niels Nørgård (fra gruppen BASIX) og Carl Nielsen.
Sangerinde Amalie Thørholm med band synger sine egne dansksprogede popsange
Kenneth Dahl Knudsen, prisbelønnet jazzbassist og komponist med en særlig  plads i det danske og internationale jazzmiljø, optræder med sin mangfoldige musik
Vokalensemblet Listen Up afslutter koncerten med et bredt repertoire fra nordiske sangskatte, powerful pop til smukke ballader.

De optrædende på støttekoncerten er:

Hasseris kirkes pigekor:
Koret består af 20 dedikerede korsangere i alderen 13-24 år med hang til både klassisk og rytmisk korsang. Koret synger ved halvdelen af Hasseris kirkes højmesser og gudstjenester. Koret har gennem årene haft stor glæde af samarbejde med udefra kommende komponister og vokalgrupper, og har i den forbindelse sunget en del bestillingsarbejder specielt komponeret til pigekoret og Hasseris Kirke. Koret ledes af organist Marianne Haldrup.

Sangerinde Amalie Thørholm:
Amalie Thørholm har skrevet sine egne sange siden 2013, hvor hun også startede sit musikalske samarbejde med guitarist Lasse Baggenæs. Hun udsendte sin debut EP “Amalie” sidste år og i september i år kom singlen “Ingenting” efterfulgt af julesangen “Dæmoner og engle”. Efter udsendelsen af sin debut-EP har Amalie optrådt  bl.a på festivalkoncerter, på en landsdækkende TV- koncert mm. Amalie skriver selv sine tekster, og er bl.a. inspireret af de musikalske strømninger i dansk musik i 80’erne. Er du til sprød dansk musik med kærlige hints til en ikke så fjern fortid, så hør hvad Amalie Thørholm og hendes band har på hjerte.

Kenneth Dahl Knudsen
Kenneth Dahl Knudsen modtog november 2019 Den Nordjyske Kulturpris. Gennem utallige projekter og indspilninger rundt på hele kloden har den nordjyske bassist samlet materiale og inspiration til i dag at stå med et unikt udtryk på den gamle kontrabas. En nordjysk lyd med farver fra hele kloden. Ved koncerten optræder Kenneth sammen med den lettiske pianist Edgars CirulisDe vil spille en række børnesange fortolket for piano og kontrabas.

 

Vokalensemblet Listen Up

Koret består af 16 sangglade ambitiøse kvinder. Det er et rytmisk kor, som elsker at sprede musikalsk glæde i og omkring Aalborg. Repertoiret består af nordiske sangskatte, powerful pop og smukke ballader. Koret har tidligere sunget koncerter Utzon Center, Nordkraft, Musikkens Hus, Hospice, Huset, og i adskillige kirker i Nordjylland. Koret ledes af Charlotte Nørgaard Madsen      

Kilde: Vor Frue Kirke        

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig