Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Aut. elinstallatør Michael Wulff A/S i Støvring har pr. 1. april overtaget Norlys’ gadelysforretning. Dermed bliver virksomheden Nordjyllands største leverandører af energivenlig gadebelysning.

Aut. elinstallatør Michael Wulff A/S har overtaget Norlys’ gadelysforretning, der bl.a. leverer gadebelysning til Jammerbugt Kommune og Brønderslev Kommune. Støvring-virksomheden, der nu tæller 50 medarbejdere, har i adskillige år været en af Nordjyllands førende leverandører af el-teknik og energioptimeret belysning til industri, erhverv og offentlige bygninger – og nu altså også gadebelysning.

– Vi har gennem flere år haft et godt samarbejde med såvel SE som Eniig (nu fusioneret i Norlys) om bl.a. service på gadebelysning, hvorfor det har været naturligt for os at byde ind med en overtagelse af hele gadelysforretningen i Jammerbugt og Brønderslev kommune. Det passer direkte ind i vores samlede forretningsområde indenfor etablering og vedligehold af energirigtige belysningsløsninger, siger direktør Michael Wulff.

Stigende efterspørgsel efter grønne belysningsløsninger

I 2019 overtog Michael Wulff A/S elinstallationsvirksomheden Idé-el og den tilhørende lampebutik og showroom i Aalborg for at styrke salget af energirigtig belysning til private boliger og erhvervsbyggeri. Nu opruster virksomheden med nye in-house kompetencer inden for belysning i det offentlige rum. I forbindelse med aftalen overdrager Norlys således to medarbejdere til Michael Wulff A/S, ligesom aftalerne om levering af gadebelysning til Jammerbugt og Brønderslev Kommune overtages af Støvring-virksomheden.

– Vi har de seneste år oplevet en stigende interesse for energioptimerede belysningsløsninger, der ud over at være miljørigtige også skal leve op til en række skrappe krav til fx arbejdsmiljøet og komforten på et plejehjem eller behovet for godt arbejdslys i læge- og tandlægeklinikker. Udviklingen på området er gået enormt stærkt, og vi har nu en række ’hyldevarer’, men også mulighed for at give kunderne skræddersyede løsninger, alt efter hvilken kontekst belysningen skal fungere i, siger Michael Wulff.

Som det er tilfældet for indendørs belysning, er der i dag gode muligheder for at lave velfungerende og tryghedsskabende gadebelysning, der samtidig er både holdbart og energirigtigt, blandt andet via intelligente, LED-baserede belysningsløsninger.

– Derved sikrer vi både kommunerne en besparelse på deres omkostninger til el, og vi hjælper miljøet – uden at gå på kompromis med borgernes sikre færden på veje, fortove og stier, siger Michael Wulff.

 

 

Om Aut. elinstallatør Michael Wulff A/S

Virksomheden blev grundlagt i 1960 og har siden 1999 været drevet af Michael Wulff under det nuværende navn. Michael Wulff A/S, der i dag tæller afdelinger i Aalborg og Aabybro ud over hovedsædet i Støvring, har 50 medarbejdere og er specialiseret inden for el-teknik og energirigtig belysning til industri, erhverv og offentlige institutioner.

For mere information, se www.michaelwulff.dk

Kilde: Michael Wulff A/S

Bilhuset Biersted A/S