Hotel Phønix
JobConnection
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Jeg har fået nok af snæversynethed og privilegieblindhed.

Der har lige været en forfærdelig eksplosion i Beirut. Et land, der allerede er fuldstændig i knæ. Fra politisk side, er der allerede kommet meldinger om at Danmark selvfølgelig er klar til at yde nødhjælp. Tak for det!

Og så skal man se WC-papir hamstrende danskere sige at vi skal tage os af vores ældre først, og at vi først skal hjælpe rundt i verden, når alt er perfekt i Danmark.

Prøv-li-a-hør-her. Det er ikke pga. den patetiske lille nødhjælp vi giver at vores ældresektor sejler, der mangler pædagoger, sundhedsvæsenet har rygende travlt og uddannelsessektoren er maksimalt presset. Det skyldes at du har stemt på partier, der har haft mere travlt med at jagte muslimer, give skattelettelser til de rigeste, gjort sådan at du kan købe nummer 2 eller 3 bil. Det er et politisk valg, at vi i dag har et vaklende velfærdssamfund, da du de sidste 20 år har stemt på partier, der hylder skattelettelser til de rigeste og racister.

Føler du dig truffet? Det håber jeg, for så har jeg ramt rigtigt.

Danmark er et af verdens rigeste lande og vi gik selv forrest i den ulovlige Irak krig, hvor følgerne har drevet millioner på flugt og så kan du ikke engang holde til der gives nødhjælp.

Tag dig sammen!

Af Allan Norré Pedersen

Formand SF Aalborg

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren