Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Jeg hedder Trine Visby og bor i Aalborg, hvorfra jeg driver mit firma ”Trine Visby – Sund Livsstil”, hvor jeg tilbyder kostvejledning og personlig træner. Min baggrund er jeg er uddannet cand. scient. i human ernæring fra Københavns Universitet og jeg er certificeret personlig træner. I de næste 2 måneder vil jeg skriver om sundhed og dele lækre opskrifter her på siden.

Min egen passion for sundhed startede tidlig, hvor jeg startede med at gå i motionscenter i 9.klasse og læse bøger om sundhed. Hvorefter jeg først læste en bachelor og derefter en kandidat i ernæring. I mine studie år tog jeg en del vægt på og kom helt op og veje 105 kg. I 2013 besluttede jeg, at det skulle være slut og startede min egen vægttabsrejse.

Det førte til, at jeg har opnået et vægttab på 40 kg ved at følge mine egne principper om at spise mindre portioner og dyrke motion. Ved at blive mere bevidst om, hvad der motivere mig og forholde mig realistisk til, hvordan jeg kunne skabe det bedste vægttab for min krop, lykkes det mig at tabe 35kg i 2013 og jeg har ydermere tabt 5 kg. Det jeg har lært er, at sundhed er en balance og ved at have nogle gode stabile og sunde vaner, bliver der også plads til et glas bobler eller chokolade uden at vægten stiger. Ved at have fokus på de sunde vaner oplever jeg, at få en hverdag med masser af energi.

Jeg glæder mig til at inspirere dig til at få mere sundhed ind i din hverdag på en nem og ligetil måde.

Kh Trine

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby
SHARE
Foregående artikelToo Good To Go er kåret som værende Europas hotteste vækstvirksomhed
Næste artikelMassiv nordjysk deltagelse i ved international fiskerimesse
Kostvejleder og personlig træner Trine Visby har igennem de sidste 10 år hjulpet mennesker med at opnå deres mål om vægttab. Trine har selv knækket koden til sit vægttab og tabt 40 kg ved at følge hendes egne principper om sund kost og træning. Trine’s mantra er ”Alt med måde!”, hvis vi 80 % af tiden husker at få vores grøntsager, dyrke motion, spise fisk, prioritere vores søvn osv., så kan vi i de sidste 20 % nyde et glas bobler, et stykke lækker chokolade kage eller hvad man nu end sætter pris på.