Kaffebaren
Springeren
Faarup skovhus
Suvo

“Tænk som en ræv”

Af Vildmarksjon

Der er så meget læring at hente på opdagelserne i naturen. Jeg ved ikke om jeg har en særlig evne til at give slip på det velkendte og trygge og bare lade tiden tage det en øjeblik efter det andet. For mens jeg opholder mig der i det vilde landskab, så lader jeg mig fascinere af naturens kraft til at skabe balance. Det er tryllebindende, til tider barsk og koldt, men også samtidig utrolig smukt og spirende af liv. Jeg kan vælge at følge stierne, men jeg trives bedst med at trampe mine egne – lige som jeg også gør det med mine livserfaringer.

På stierne ud i landskabet navigerer jeg uden kort, mens jeg skærper mit indre kompas. Det kompas som blev støvet af da jeg sad i isolation i 45 dage. En lektie og et lifehack, som er blevet et udgangspunkt for at leve mit liv optimalt. For tiden i vildmarken lærte mig at finde løsninger og tro på min egen dømmekraft. Så når jeg i dag oplever uro, fordi jeg har for travlt eller for mange muligheder, så ved jeg præcist hvem der er chef for at ændre kurs. – kun mig. Og når jeg søger ud i naturen igen og igen sikrer jeg hele tiden mig selv en nærværnede stund til at sortere og igen stille skarpt på mit kompas og mine vigtigste prioriteringer.

I de her covid-19tider har overlevelse blandt virksomheder ikke kun udgjort en stor trussel det har også rummet et stort udviklingspotentiale. Selv har jeg efter ærgrelsen har lagt sig over tabte opgaver, trukket mig tilbage i “rævehulen” og brugt tiden til at tænke og udvikle på mine ideer. Her er det hele tiden kunsten at bevare modet og tænke som en ræv… “for en gammel ræv har måske nok flere udgange, men en ung ræv søger hele tiden efter nye”. #tipsogtricks #hjemderude #autentiskeopdagelser #vildmarksjon

 

 

 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren
SHARE
Foregående artikelDe billigste sommerhuse hitter under coronakrisen
Næste artikelBragende succes med verdens første digitale folkemøde: Det Online Naturmøde
Fakta om Vildmarks-Jon: Outdoor og eventmager, Jon Lindberg 1980. Uddannet lastvognsmekaniker, Sergent i Forsvaret og jæger. Gift og far til 2 Driver i dag Outdoor og Event-virksomhed i Vildmarkscentret ved Nols sø i Saltum. Jon tilrettelægger Vildmarks- og overlevelsesture samt teambuilding og outdooraktiviteter ud fra et simpelt mind-set: ”pak simpelt lev max”. En tilgang der udfordrer vanens magt i tanker og som frisætter større potentiale til at komme ud over rampen til et friere liv.