Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Nu kan du følge med i Danmarks bedste fodboldrække på en helt ny måde. Med 3F Superliga Picks kan du dyste mod vennerne om, hvem der er bedst til at forudsige kampenes udfald. I kan lave jeres egne ligaer og løbende følge med i, hvem der har håneretten.

Tilmeld dig 3F Superliga Picks her.

Inde i ligaerne er det let at sammenligne de udfald, I alle tror på, og se, hvad de andre har valgt, når en runde er i gang. 3F Superliga Picks er sjovest med andre, og så er der lidt ekstra at snakke om, når en runde er slut.

3F Superliga Picks er både nemt og hurtigt at spille med i. Du skal blot vælge et udfald i kampene og rangere dem efter, hvad du tror mest på. Det tager ikke lang tid, og du behøver ikke at sætte dig ind i meget for at være med. De fleste kan være med.

Vind fede præmier med Picks Plus

Hvis du vælger Picks Plus, så får du meget mere ud af ligaer og det sociale i spillet. Med opgraderingen kan du være med i mere end én liga og oprette ligaer, hvor der kan være mere end fem deltagere.  

Den bedste i den samlede stilling, når efterårssæsonen er slut, kan se frem til en stor fodboldoplevelse. Vinderen får et gavekort til en fodboldrejse på 10.000 kroner fra LA Travel. Så kan du se de store stjerner i aktion på de største stadions. Hvis du slutter toer, så sikrer du dig en Sony Playstation 4 med FIFA 20. Hvis du slutter som nummer tre, så venter der 1.500 kroner til en valgfri klubshop, så du kan få dit holds nyeste gear. Du kan selv komme ud på græs og spille bold med vennerne med en officiel 3F Superliga-bold fra SELECT, hvis du ender på fjerdepladsen.

Hvis du synes, at du er langt efter i den samlede stilling, så er der stadig god grund til at spille med i 3F Superliga Picks hver uge. Hvis du vinder en af runderne, så kan du se frem til at skulle følge dit hold tæt på. Du får et sæsonkort til en valgfri 3F Superliga-klub, så du kan komme på stadion og mærke stemningen blandt de andre fans. Til andenpladsen er der hver uge 500 kroner til den klubshop, du vil handle i og nummer tre får fingrene i FIFA 20 til Sony Playstation 4.

For at spille med om præmierne, så skal du tilmelde dig 3F Superliga Picks og opgradere til Picks Plus.

kilde: AaBsport.dk

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby