Succesmusicalen vender tilbage

…. SKAL DU HAVE BILLET?

Oplev kærlighedshistorien om unge livsglade Maria, der bliver barnepige hos enkemanden Kaptajn von Trapp og hans syv børn.

Den unge novice Maria lever i et kloster i de østrigske alper. Her char­merer hun alle med sin livsbekræften­de sang og milde og lyse natur. Men Maria har svært ved at følge klostrets strenge regler og bliver derfor guver­nante hos den strenge Kaptajn von Trapp, der har ikke mindre end syv børn.

Marias ankomst bliver en vendepunkt for familien og kærligheden blomstrer mens nazismens tunge skyer trækker sammen …

Anbefales fra 7 år.

  • Billetpriser200 – 390 kr.
  • Unge u. 25 år el. studerende80 – 200 kr.
  • Børn u. 15 år80 kr.
  • Varighed2 timer og 45 min inkl. pause
  • Repremiere2. november 2019
  • Sidste spilledag21. november 2019
  • SceneStore Scene
  • GenreMusical

BASERET PÅ EN SAND HISTORIE

Musicalen The Sound of Music havde premiere på Broadway i 1959, og er baseret på Maria von Trapps biografi: The Story of the Trapp Family Singers. Musicalen blev en stor succes, og i 1965 blev den filmatiseret med Julie Andrews og Christopher Plummer i hovedrollerne. Filmen blev dengang den bedst sælgende film i USA nogensinde, og den blev også en international succes.

Historien i The Sound of Music følger i høj grad de virkelige begivenheder: Den virkelige Maria var novice i et østrigsk kloster, og hun blev sendt til Kaptajn von Trapp og hans syv musikalske børn for at være huslærer. Von Trapp og Maria blev gift og flygtede med børnene til USA da tyskerne gik ind i Østrig, fordi von Trapp ikke ville deltage i krigen på nazisternes side. Manuskriptforfatterne har dog taget sig nogle friheder i forhold til de virkelige hændelser. Blandt andet udspiller begivenhederne sig over en kortere tidsperiode og for at gøre slutningen mere dramatisk, lader de familien flygte ved at gå til fods over Alperne til Schweiz, mens den virkelige von Trapp-familie flygtede med tog til Italien.

Kilde: Aalborg Teater/ Foto: Allan Toft