Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

– Det er årets første hjemmekamp. Mod Brøndby I.F. Vi skal i Top-6. Det jagter vi med en aggressiv og offensiv tilgang. Så vi skal have folk ud at lave larm og støtte os søndag. Det har vi brug for.

Rasmus Thelander var klar i mælet, da han onsdag forlod træningsbanen efter et endt træningspas frem mod søndagens vigtige 3F Superligakamp mod Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park.

For med præstationen fra tribunen ved forårspremieren i Silkeborg i søndags er der noget at leve op til.

– Der var helt vildt god stemning fra AaB-fansene i Silkeborg. Ud fra lydkulissen føltes det næsten som om, at vi spillede på hjemmebane. Det var klasse at se og høre så mange af vores fans. Man lægger tydeligt mærke til det som spiller, og det betyder virkelig noget. Det skal folk vide, siger Rasmus Thelander.

Med ni clearinger alene fra Rasmus Thelander i søndags var der ikke meget, der slap forbi AaB-defensiven i forårets første kamp mod Silkeborg I.F., hvor AaB vandt 2-0.

– Vores defensiv føltes meget solid. Men det var generelt for hele holdet. Op gennem hele banen var alle totalt afklaret med deres roller, og vi fik sat det høje og aggressive pres ind, som vi har arbejdet med i opstarten. Så nu har vi et godt udgangspunkt at bygge videre på.

– Nu har vi fået en god start på forårssæsonen, og det har skabt momentum og en god stemning i truppen. Nu skal det være et afsæt til de kommende kampe i foråret og i første omgang kampen mod Brøndby I.F. på søndag, hvor vi får brug for stor støtte fra så mange fans som overhovedet muligt, siger Rasmus Thelander.

Kampen på søndag fløjtes i gang kl. 18.00. Du kan købe billetter til opgøret her.

Allerede kl. 15.30 åbner AaB og Spar Nord dørene til fanfesten i Aalborg Stadionhal 1 i anledning af, at den omdøbte og nyudsmykkede Vesttribunen indvies på søndag. Læs mere om fanfesten her. 

kilde: AaBsport.dk

Bilhuset Biersted A/S