Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Fuldkornspartnerskabet ønsker Nøglehullet stort tillykke med 10 års jubilæet.

Nøglehullet har nu i 10 år vejledt danskerne på indkøbsturen og dette fejres med en stor kampagne, der skydes i gang i uge 33-37 2019, hvor alle kan være med ganske gratis. Med et kendskab på 94% til Nøglehullet blandt befolkningen og kampagnens lancering, er der her en unik mulighed for at skubbe nøglehulsprodukterne helt frem på hylderne og gøre danskerne ekstra opmærksomme på de mange nøglehulsmærkede produkter, når der handles ind.

Nøglehulskampagnen bakkes op af både detailhandlen, producenter, brancheorganisationer, sundhedsorganisationer, bladmagasiner m.fl.

Nøglehulsmærket er Miljø- og Fødevareministeriets officielle ernæringsmærke, der gør det nemt for danskerne at vælge sundere fødevarer. Det stiller bl.a. krav til indholdet af fedt, salt, sukker, fuldkorn og fibre og giver dermed danskerne en mulighed for hurtigt og nemt at vælge de sundere fødevarer.

 

Ligesom Nøglehullet stiller Fuldkornslogoet krav til indholdet af fedt, salt, sukker, fuldkorn og fibre, men adskiller sig ved at stille yderligere krav til indholdet af fuldkorn i produkterne.

Kilde: Fuldkornspartnerskabet

Bilhuset Biersted A/S