Springeren
Staudemarken

Sæsonkortholdere inviteres igen i år til preseason-arrangement i ugen op til forårets første kamp i 3F Superligaen. Tilmeldingen til arrangementet åbner i morgen, fredag 24. januar kl. 11.00 på www.billet.aabsport.dk. Her kan du som sæsonkortholder gratis tilmelde dig ved at logge ind på din profil.

Ligesom sidste år vil preseason-arrangementet foregå i Sal 1 i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy onsdag 12. februar kl. 18.30, og arrangementet varer i ca. to timer. Hver deltager får gratis udleveret popcorn og en sodavand. Der er check-in fra kl. 18.00.

Da der til arrangementet er et begrænset antal pladser gælder det om at være først-til-mølle, når tilmeldingen åbner i morgen kl. 11.00.

Programmet er:

KL. 18.30 – Første halvleg
– Velkomst ved Per Rishøj.
– Interview med administrerende direktør Thomas Bælum, der blandt andet sætter ord på rollen som administrerende direktør og midlertidig sportschef, transfervinduet og ansættelsen af Inge André Olsen.
– Interview med fodboldchef Søren Krogh, der blandt andet fortæller om førstehåndsindtrykket af AaB, rollen som fodboldchef og potentialet i AaB.

Kl. 19.30 – Anden halvleg
– Publikumsquiz med præmier.
– Interview med cheftræner Jacob Friis, der blandt andet kommer ind på opstarten, tilføjelsen af Søren Krogh, forventningerne til foråret og går i detaljer i forhold til taktikken.
– Præsentation af spillertruppen og trænerstaben ved Lucas Andersen og Kristoffer Pallesen.
– Tak for i dag.

Hver sæsonkortholder kan kun tilmelde sig selv, så skal man tilmelde familiemedlemmer eller venner til arrangementet, kræver det, at man er i besiddelse af vedkommendes login-oplysninger.

kilde: AaBsport.dk

Bilhuset Biersted A/S