Hotel Phønix
Springeren
AKKC
Vejgaard sten og krystaller

27-årige Tobias Ellebæk skifter efter indeværende sæson til den tyske Bundesliga, hvor han de kommende år skal slå sine folder hos FRISCH AUF! Göppingen.

 

Han kom til Aalborg Håndbold i sommeren 2016, og han har sidenhen været med til bl.a. at sikre klubben to DM-titler. Det er i perioden blevet til mere end 150 kampe i Aalborg-trøjen og over 400 mål fra hans hårdt skydende højre arm.

 

– Det er altid vemodigt, når man skal tage afsked med en så dygtig spiller som Tobias, der har været fuldt ud dedikeret til klubben i snart fire år. Vi har haft nogle gode snakke om fremtiden, og han har længe ønsket at prøve sig af i udlandet – den mulighed bød sig nu. Vi har stadig store mål at indfri sammen i indeværende sæson, og derefter ønsker vi ham alt det bedste med de nye udfordringer, siger direktør Jan Larsen.

 

– Det føles som det helt rigtige skridt at tage på nuværende tidspunkt i min karriere. Jeg har haft en fantastisk tid i Aalborg Håndbold med masser af store oplevelser – og det er forhåbentlig ikke slut endnu. Mit fokus er fast rettet mod at slutte sæsonen på bedst mulig vis, og jeg vil gøre alt for at slutte min tid med mere metal til klubben og alle de fantastiske fans – det fortjener de, slutter Tobias Ellebæk.

kilde: Aalborghaandbold.dk

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S