Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

AaB tog i går imod FC Nordsjælland på kunstgræsbanen på Hornevej i en intens duel, der endte som en målløs pointdeler.

Begge hold var kommet for at være bolddominerende, men gæsterne lykkedes bedst med det i indledningen, uden at udeholdet dog formåede at blive farlige foran AaB-målet.

Efter 35 minutter fik FC Nordsjælland så en stor mulighed, da de blev tilkendt et straffespark. Men AaB-målmand Marcus Bundgaard Sørensen læste sparket og reddede straffespark, og de følgende minutter fortsatte AaB-keeperen med at agere redningsmand med flere redninger.

Lige før pausen spillede Malthe Højholt holdkammerat Marcus Hannesbo til en god mulighed, men afslutningen fra Marcus Hannesbo gik lige forbi opstanderen.

Anden halvleg var ligesom første halvleg en noget chancefattig affære, hvor en et langskud fra Oliver Overgaard, der ramte trekantsammenføjningen var bedste forsøg.

Mod slutningen fik FC Nordsjælland tilspillet sig nogle fine muligheder, men gæsterne formåede ikke at passere Marcus Bundgaard Sørensen.

Derfor endte opgøret, som det startede, 0-0, og AaB ligger på syvendepladsen i U/19 Ligaen med 11 point efter 10 kampe.

På grund af en landskampsperiode ligger næste kamp for U/19-ligaholdet først 23. november kl. 13.00 på hjemmebane mod Brøndby I.F.

kilde: AaBsport.dk

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby