Glatføreruheld
Mandag morgen omkring kl. 0700 skete der et færdselsuheld på Trekronervej, ved Fjerritslev. Føreren mistede herredømmet over bilen og rullede rundt. Føreren kunne uskadt forlade stedet. Der var meget glat i området.

Indbrud i villa
I perioden mellem den 18.november og den 9. december har der på Peter Andersens Vej i Skagen været lavet indbrud i en villa. Det kan ikke konstateres, hvordan gerningsmanden har skaffet sig adgang til huset, men der er stjålet en del sølvtøj og smykker fra stedet.

Spirituskørsel
På Campingpladsvej i Østerby Havn på Læsø, måtte landbetjenten skride til anholdelse af en beruset bilist. Pågældende bilist blæste i et alkometer og det viste sig, at han havde indtaget for meget alkohol til at køre bil. Der blev udtaget en blodprøve til endelig promillebestemmelse, hvorefter pågældende blev løsladt.

Indbrud i villa
Lørdag eftermiddag blev der lavet indbrud i en villa på Hellasvej i Klarup. Gerningsmanden havde brudt et vindue op ind til et værelse og kravlet den vej ind. Det meste af villaen var gennemrodet og der blev stjålet sølvtøj og smykker.

Uorden ved værtshus
Lørdag aften blev politiet tilkaldt til en restauration i Års. Der havde været lidt uorden med nogle gæster på stedet. Alt var roligt da politiet kom frem til stedet. De unge mennesker blev sendt hjem med natbus – troede man. Den ene vendte dog tilbage til stedet og fandt anledning ikke at følge politiets anvisninger om at forlade stedet. Den unge mand synes ved samme lejlighed, at politiet skulle ”tituleres” med ukvemsord. Det endte med en detentionsanbringelse indtil der kom en voksen og afhentede ham.

Kilde: Nordjyllands politi