Bosætning Jammerbugt
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Kom til krea på havnen med Ungdommens Røde Kors og Bæredygtighedsfestivallen!

 

Igen i år står Ungdommens Røde Kors klar til Bæredygtighedsfestivallen med en sjov aktivitet for både børn og unge. Her kan man få lov til at tegne på grydelapper, som kan bruges, når der skal laves lækker mad derhjemme.

 

Lørdag d. 12. september kl. 13.00 til 16.00 inviterer Ungdommens Røde Kors’ lokalafdeling i Aalborg til et hyggeligt, kreativt og ikke mindst gratis arrangement på Aalborg Havnefront sammen med Aalborg Bæredygtighedsfestival.

Vores mål med dette arrangement er at få flere børn og unge i køkkenerne – og for at man kan blive en vaskeægte kok, har man jo brug for det rigtige udstyr!

Derfor kan børn og unge komme og tegne på grydelapper med tekstil tusher. Grydelapperne kan bruges igen og igen, når børn og unge laver sund og forhåbentlig bæredygtig mad derhjemme.

Kreativ bæredygtighed

På Bæredygtighedsfestivallen kan deltagerne lære mere om bæredygtighed og FN’s verdensmål.

Mål 11 er: ”Bæredygtige byer og lokalsamfund”. Med udgangspunkt i dette mål vil vi gerne fremhæve, hvordan vi sammen kan minimere byernes miljøpåvirkning. For vi bliver nødt til at blive mere miljøbevidste – og dette kan starte i køkkenet.

Vores håb er, at de flotte grydelapper kan være samtalestartere i familien. Hvordan kan vi minimere vores madaffald? Hvordan kan vi bruge rester som del i en ny lækker ret? Hvordan kan vi lave sund mad, som også er godt for miljøet? Og hvordan skal vi affaldssortere efter madlavningen er færdig?

Så kom til en sjov dag, hvor kun kreativiteten sætter grænsen!

 

Om arrangementet

Vi tager alle forholdsregner i forhold til afstand og hygiejne. Vi opfordrer selvfølgelig alle til at gøre det samme, når I deltager i eventet.

Hvornår: Lørdag d. 12. september kl. 13.00 – 16.00

Hvor: Aalborg Havnefront ved Utzonparken

Tilmelding: Arrangementet kræver ingen tilmelding og er gratis for alle børn og unge. Grydelapper uddeles efter først-til-mølle princippet.

 

Hold dig opdateret og læs mere under begivenheden her: https://www.facebook.com/events/646497975994497

Læs mere om FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling her: https://www.verdensmaalene.dk/fakta/verdensmaalene

 

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S