Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Unge forwards forlænger med Aalborg Pirates

Tobias Ladehoff og Sebastian Brinkman Andersen har forlænget deres kontrakter, så de også gælder i den kommende sæson.

– Hos Tobias Ladehoff kan man altid regne med en helhjertet indsats. Han kæmper hele kampen og stepper altid op for holdet, uanset opgaven – på og uden for banen, udtaler cheftræner Garth Murray.

Tobias er kun 21 år, men har lige som flere af vores egne drenge spillet over 200 kampe for Aalborg. Han var en del af den flok unge drenge, som steppede op for 3 sæsoner siden, da vi sadlede om og satsede meget mere på de unge. Den chance har Tobias taget til sig og giver sig altid 100% i kampene. I den forgangne sæson blev det til 11 point i 38 kampe, og han har tidligere repræsenteret Danmark ved både U18 og U20 VM.

Ligeledes forlænger Sebastian Brinkman Andersen. Han er også en del af den røde tråd, der går fra Metal Ligaen og ned gennem vores ungdomshold.

– Sebastian er lynendes hurtig på skøjterne og han har arbejdet godt med den speed, så han kan overløbe sin modstandere og skabe chancer. I sidste sæson var Sebastian et af de store lyspunkter med en ganske solid sæson på isen, slutter cheftræner Garth Murray.

Sebastian blev rykket en del rundt i kæderne på forskellige pladser i sidste sæson, men alligevel blev det til 16 point (9 mål og 7 assists) i 34 grundspilskampe. Vi er rigtig glade for, at Sebastian igen er at finde i Piratestrøjen til den kommende sæson.

kilde: Aalborgpirates.dk

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby