Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Top 10: 

Her er de mest opsigtsvækkende glemte sager fra landets sommerhuse

Sommerhusferie er populært som aldrig før, og som følge heraf oplever landets feriehusudlejere et boom i glemte ejendele. I den forbindelse løfter DanCenter nu sløret for dette års liste over de mest opsigtsvækkende ejendele, som er blevet glemt i bureauets tilknyttede sommerhuse.

 

Danskerne søger mod landets sommerhuse som aldrig før. Faktisk viser tal fra Danmarks Statistik, at antallet af overnatninger i februar er steget med mere end 50 procent siden 2020. En naturlig konsekvens af den store gæstetilstrømning er et stigende antal glemte sager, som man blandt andet har oplevet hos en af landets førende feriehusudlejere DanCenter:

 

– Det hænder, at vores gæster ved en forglemmelse efterlader ejendele af større og mindre betydning i sommerhuset. I disse situationer gør vi naturligvis, hvad vi kan, for at den rette ejermand kan få sine ting retur. Vi opbevarer de fleste glemte sager i en måned på lokalkontoret, hvor gæsten således kan afhente det inden for åbningstid. Alternativt eftersender vi også gerne ejendommen til gæstens bopæl, fortæller Kaye Rosengaard, som er drift- og servicechef hos DanCenter.

 

Det seneste år har DanCenters gæster glemt ejendele af vidt forskellige karakter. De hyppigst glemte genstande er elektronik såsom chromecasts og telefonopladere, men de glemte ejendele tæller også en række mere spektakulære effekter, som kan ses på følgende top 10 over de mest opsigtsvækkende glemte sager i landets sommerhuse:

 

  1. Svigermor
  2. Kunstige ben
  3. Gebis 
  4. Penisformet saltbøsse
  5. Sexlegetøj
  6. Forlovelsesring 
  7. Souvenirbilleder fra landets forlystelsesparker
  8. Sodastream
  9. Telefonoplader
  10. Chromecast

 

 

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren