Kaffebaren
JobConnection
Faarup skovhus
Suvo

De fleste kan godt lide flot og lækkert tøj, når det så er tilsat store rabatter, så bliver det ikke ret meget bedre. På lørdag den 2. oktober åbner Valentin Brands dørene op fra kl. 11-15 på Søndergaardsvej 18 i Nørresundby.

Valentin Brands har til huse på en skøn total renoveret 4 længet gård i Lindholm, hvor der både er rig mulighed for en oplevelse ud i vin og mad. Indehaver Lars Valentin går meget op i detaljerne, dette kommer også til udtryk i både gården og ikke mindst de 3 forretningsben som Valentin Brands består af: Tøj, vin og Ofyr.

Tøjet sælges både til private og ikke mindst firmaer, der gerne vil give deres ansatte noget lækkert klassisk tøj i en lækker kvalitet, men stadig til meget fornuftige priser.

Vinsortimentet rækker fra dagligdags vine til kvalitets vine. Igen her er der ofte meget at spare for kunderne. Hos Lars Valentin har vi skipper vi det fordyrende mellemled, dermed får kunderne oftest bedre vine med hjem end de egentlig forventer og ikke mindst betaler for. Der er også en del virksomheder og vinklubber, der besøger Valentin Brands Gården med det formål at få en hyggelig aften med vinsmagning og skøn mad tilberedt på Ofyr.

Sådanne aftner er altid hyggelige fortæller Lars Valentin, vi ser ofte, at et godt glas vin og skøn mad tilberedt på Ofyret gør, at der bliver skabt nye forretninger på tværs af gæsterne.

Det tredje forretningsben er Ofyr, der er mere end bare en grill. Det er æstetisk godt design blandet med rustikke materialer, og tilsammen skaber det en skulptur i din have. 

Designet er inspireret af barndomsminder, hvor man sammen sad rundt om lejrbålet og delte historier med hinanden. Det runde design genskaber denne lejrbålsstemning og gør det at samles rundt om madlavningen med hinanden til noget helt særligt.

Lars Valentin slutter af med at glæder sig til en hyggelig lørdag sammen med de mange kunder, der typisk kigger forbi på vores lagersalgsdage.

 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren