Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus

Vi er taget på besøg hos Valentin Brands, der har eksisteret siden 2001. Her leverer man kvalitetsprodukter inden for beklædning til firmaer samt deres personale. Der er tale om kendte brands som Dolomite, Baoo Baoo, Berkeley, Grenson, Cavaliere, Sail Racing med flere, som Valentin Brands’ kunder nyder godt af.

Opstartsfasen hos Valentin Brands rummer historien om den passionerede iværksætter fra Nordjylland, Lars Valentin, som ønskede at levere hverdagsluksus til priser, man normalt ikke forbinder med luksus. Med udgangspunkt i dette ønske blev firmaets mantra født.

”Valentin Brands har siden opstarten leveret hverdagsluksus til kunder over hele Skandinavien” fortæller Lars. ”Vi har ikke hundredevis af mærker. Vi har derimod få, nøje udvalgte brands, som lever op til kvalitet og pris, hvilket vi sætter stor ære i”.

”Vores brands er alle nogle, som vi har et personligt kendskab til og således altid kan stå inde for.
Med denne række af unikke varer, ønsker vi at give kunderne en oplevelse af, at de får en lækker og sjælden kvalitetsvare til en yderst fornuftig pris”.

Indehaver Lars Valentin har ønsket at øge fokus yderligere på de nordjyske kunder, derfor er Frederik Heden Thomsen blevet ansat pr. 1. februar. Frederik har erfaring fra blandt andet MR-kæden og Gant København, hvor kvaliteten af varerne og servicen overfor kunderne også er i høj fokus. ”Derfor er Frederik også den helt rigtige mand til at servicere vores kunder og potentielle kunder”.

Det er en ambitiøs ung mand, som fremover skal sørge for, at Valentin Brands’ nuværende kunder får endnu bedre service og fokus samtidig med, at Frederik også skal ud at besøge nye kunder.

Frederik fortæller, at det for ham er vigtigt, at de produkter, som Valentin Brands leverer til kunderne, er af høj kvalitet. Derfor var det heller ikke svært at sige ja tak til stillingen som sælger, da Lars Valentin henvendte sig. Frederik fortæller yderligere, at han har en stor passion for tøj, hvor metervaren er af høj kvalitet. ”Kvalitetsvarer giver kunderne den gode oplevelse og det er netop dét, som jeg brænder for”.

Showroomet i Nørresundby er helt unikt og er med til at skabe rammerne for den gode kundeoplevelse, når et firmas personale er på besøg. De fleste der besøger showroomet, får en hold-da-op-hvor-lækkert-oplevelse. ”Vi skræddersyer gerne en eftermiddag eller aften med lidt lækkert vin, lidt tapas og spiller noget hyggeligt musik”. Showroomet er åbent for alle onsdage fra 15-17 ellers efter aftale.

”Vi vil gerne give kunderne en skøn oplevelse og frem for alt en ærlig oplevelse. Kunderne skal gerne gå herfra med en helt unik oplevelse af servicen, produkterne og deres oplevelse af showroomet. Man skal gerne blive grebet af oplevelsen hos os”, siger Lars.

”Ud over firmaaftaler tilbyder vi alle firmaer, at de kan lave en aftale med os, hvor deres medarbejdere kan få 30% rabat på de helt eksklusive mærkevarer enten her i butikken eller via vores webshop året rundt” slutter indehaver Lars Valentin af med.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren