Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Løvens Hule-succes sender massører til døren i Aalborg

Det populære velværekoncept RaskRask, kendt fra dette års udgave af Løvens Hule, er nu kommet til Aalborg. Dermed kan folk i lokalområdet nu bestille en professionel massør, personlig træner eller yogaunderviser direkte til hjemmets trygge rammer, og undgå rejsetid til klinikker og træningscentre.

Vi har i skrivende stund 5 udekørende behandlere tilknyttet Aalborg og omegn.

I en tid, hvor COVID-19 har fået mange danskere til at tøve med at benytte sig af sundhedsfagfolk og besøge klinikker og centre, kan de nu slippe bekymringerne, og i stedet få massage eller træning i deres egen stue.

RaskRask klarer alt det administrative arbejde, så massørerne kan koncentrere sig om den menneskelige kontakt. Der er rigtig mange dygtige og passionerede behandlere rundt om i landet, som elsker at hjælpe andre mennesker, men som har svært ved markedsføring, regnskab og jura. Det slipper de for hos RaskRask og kan i stedet fokusere på det de er bedst til – at behandle.

En af de massører er Mette Fuglsang, som er bosat i Aalborg. 

 

“Det giver mig meget at arbejde med og hjælpe mennesker i deres eget hjem. Mange føler sig mere afslappede, når massagen foregår i trygge og vante omgivelser. Det at være medvirkende til at give folk den hjælp de har brug for engagerer mig meget. Gennem RaskRask har jeg også muligheden for at arbejde, når det passer mit skema, og skal ikke bekymre mig om alt det administrative, forklarer Mette Fuglsang, der arbejder som massør hos RaskRask.

I Aalborg har vi i skrivende stund tilknyttet 10 massører.

I Aalborg har vi massørerne:

 

Mette F

Anders

Julia G

Nicolaj P

Nina

Sara M

John

Kasper H

Trausti

Stine C 

Lidt om konceptet: 

Konceptet blev startet i 2016, fordi der på den ene side er rigtig mange, der har brug for behandling i hjemmet, og på den anden side er mange selvstændige behandlere, som har svært ved at klare markedsføring, hjemmeside og regnskab alene. Konceptet har gennem årene vundet stor popularitet – primært i landets store byer, men er nu altså også kommet til bl.a. Aalborg.

”Løvens Hule var vores store gennembrud. Vi fik en investering fra to investorer – Christian Arnstedt og Jan Lehrmann. Det betød, at vi gik fra at være kendt i miljøet, som bruger massage, til pludselig at være landskendt. Alle fik øjnene op for os – og behandling i hjemmet,” fortæller Albert Kirk Iversen, der er grundlægger af RaskRask.

“Coronakrisen har været hård ved os. Da samfundet lukkede ned, måtte vi trykke på stopknappen og aflyse alle behandlinger. Omvendt har coronakrisen gjort vores koncept med behandling i hjemmet mere relevant end nogensinde. Derfor arbejder vi benhårdt for at komme ud på den anden side stærkere end tidligere. Det gør vi blandt andet ved at udvide konceptet til flere byer og flere brancher. Det betyder, vi i dag kan tilbyde massage, personlig træning og yoga i hjemmets trygge rammer,” siger Albert Kirk Iversen.

Kilde: RaskRask

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S