Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Magasin Aalborg inviterer til beauty-event i samarbejde med Eurowoman

Magasin X Eurowoman Talk – Beauty for real

 

Kom og vær med til udgivelsen af et splinternyt BEAUTY Magasin, som er et spændende samarbejde mellem Eurowoman og Magasin. Det vil blive fejret i Magasin den 11. september, hvor der blandt andet vil være forfriskninger, konkurrencer, goodie bags og beauty talks med eksperter inden for branchen.
September måned vil stå i skønhedens tegn, når Magasin i samarbejde med Eurowoman slår dørene op til udgivelsen af BEAUTY Magasinet – og du skal med! Tag din veninde med under armen og kom til beauty event den 11. september i Magasin, hvor der vil være alt fra eksklusive goodie bags til beauty talks med nogle af branchens mest kompetente eksperter.

 

Det kan være svært at navigere i junglen af skønhedsprodukter, og der opstår oftest en lang række spørgsmål i jagten på de bedste tips og tricks – og det er lige præcis dét, som Magasin i samarbejde med Eurowoman har sat sig for at gøre noget ved. I det nye BEAUTY Magasin vil eksperter besvare de mange spørgsmål, som vi stiller os selv, samt guide os alle sammen gennem en verden af skønhedstips, og i den kommende udgave er det med særligt fokus på emnet søvn.

 

Spændende talks og skønne overraskelser

Opskriften på en god aften starter ofte med kolde forfriskninger, og denne aften bliver ingen undtagelse. Der vil nemlig være lækre drikkevarer fra det bæredygtige mærke Honest, og dertil kommer delikate snacks fra det populære Simply Chocolate.

 

Aftenens program byder på en præsentation af det nye BEAUTY Magasin og derefter en beauty talk med branchens topfolk. Det bliver Eurowomans egen chefredaktør, Anne Lose, der kommer til at lede paneldebatten, hvor gæster vil blive præsenteret for blandt andre Mette Skjærbæk og Karen Marie Groth, som er kvinderne bag henholdsvis Karmameju og Beautyhero.dk. De vil komme omkring den indre såvel som ydre skønhed, og selvom nøgleordet vil være søvn, vil aftenen blive krydret med et væld af andre tips og tendenser.

 

Aftenen fuldendes med en goodie bag fyldt med herlige overraskelser, der måske kan være en hjælp til en ny skønhedsrutine.

 

Arrangementet finder sted i Magasin i Aalborg onsdag den 11. september på 1. sal ved Personlig Shopper.
Program:

17.00: Forfriskninger & musik
17.20: Velkomst v. Magasin & Eurowoman
17.30: Præsentation af BEAUTY Magasin
17.45: Eurowoman x beauty talk
18.20: Konkurrence
18.30: Goodie bags og farvel

 

Kilde: Magasin Aalborg

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby