Hotel Phønix
Nordjyske Bank
Faarup skovhus

 

Venstre i Region Nordjylland har valgt ny formand

Venstre i Region Nordjylland har valgt den 26-årige, Lasse Damtoft Nielsen, Aalborg, som ny formand. 

Valget blev fortaget på et udramatisk møde i Regionsbestyrelsen, mandag den 19. april, hvor Lasse Damtoft Nielsen, var eneste kandidat til formandsposten. Han indtræder ligeledes i Venstres forretningsudvalg.

Lasse Damtoft Nielsen, Cand.Scient.Oecon AAU – Formand for Venstre i Region Nordjylland

Lasse Damtoft Nielsen:

”Nordjylland fortjener en ny Regionsrådsformand, det sætter individet før systemet. Som der er nu, er der mange der oplever, at systemet er vigtige end den enkelte. Det bør vi gøre bedre. Det skal vi gøre bedre. Det går Venstre til valg på.”

 

Fakta:

Lasse Damtoft Nielsen har været medlem af Venstre i 10 år, hvoraf han de seneste 5 år har siddet i Venstres Hovedbestyrelsen. Derudover har Lasse Damtoft Nielsen været medlem af Venstres Ungdoms Forretningsudvalg, samt været aktiv i kommuneforeningen i Aalborg. Lasse er bosiddende i Aalborg hvor han arbejder som quantitative researcher.

Lasse Damtoft Nielsen er oprindeligt fra Aalestrup i Vesthimmerland.

Regionsbestyrelsen består af en repræsentant fra hver af de 11 kommuner, to repræsentanter fra Venstres Ungdom, to repræsentanter fra Venstres Regionsråds gruppe, samt formanden for Venstres nordjyske Europaudvalg.

 

 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren