Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Springeren
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

– at AaB i sidste sæson vandt begge indbyrdes opgør mod AC Horsens med henholdsvis 5-0 og 4-0.

– at det seneste indbyrdes møde foregik 24. november 2019, hvor Frederik Børsting, Patrick Olsen, Tom van Weert og Oliver Abildgaard scorede i AaB’s 4-0 gevinst i Aalborg.

– at fra den nuværende AaB-trup har udover Tom van Weert (2 mål) og Frederik Børsting (1) også Kasper Kusk (4 mål), Lucas Andersen (2), Jores Okore (1) og Kasper Pedersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod AC Horsens.

– at den forestående dyst er 3F Superligakamp nummer 32 mellem AaB og AC Horsens. Statistikken siger 12 sejre til AaB, 14 uafgjorte og fem nederlag samt en målscore på 50-29 i AaB’s favør.

– at AaB har holdt nullet i syv ud af 14 hjemmekampe mod AC Horsens i 3F Superligaen.

– at hvis AC Horsens scorer i en udekamp mod AaB i 3F Superligaen, så får de statistisk også point. AC Horsens har scoret i syv af 14 3F Superligaudekampe mod AaB og har i de syv kampe vundet to og spillet fem uafgjort.

– at AaB mandag aften må håbe på alle gode gange tre, for i to forsøg er de uden sejr mod AC Horsens i 3F Superligaen i september måned. De to kampe er endt 0-0 og 3-2 til AC Horsens.

– at i AaB’s seneste fem hjemmekampe i 3F Superligaen er det kun det ene hold, der har scoret. AaB har besejret Brøndby I.F. med 2-0 og AGF med 1-0 samt tabt til henholdsvis FC Midtjylland (0-2), FC Nordsjælland (0-4) og FC København (0-1).

– at man skal 15 år tilbage, før AaB senest spillede en hjemmekamp i 3F Superligaen på datoen 21. september; dengang i 2005 blev SønderjyskE besejret 3-2 efter AaB-træffere af Martin Ericsson, Mattias Lindström og Simon Bræmer.

– at AaB har scoret først i 18 af de 31 tidligere 3F Superligakampe mod AC Horsens med 11 sejre, fem uafgjorte og to nederlag som resultat. Omvendt har AC Horsens scoret først i syv tilfælde, hvilket for AaB har resulteret i en sejr, tre uafgjorte og tre nederlag.

– at Jonas Dal har overtaget trænergerningen i AC Horsens. Som træner har han fem gange tidligere stået over for AaB i 3F Superligaen og har i de fem opgør vundet to, tabt to og spillet uafgjort en enkelt gang.

– at med 62 kampe er AaB den klub med flest mandagshjemmekampe i 3F Superligaen, en mere end AGF. Alt i alt er AGF dog en smule foran AaB i mandagskampe, men når AaB på mandag har spillet deres Superligakamp nummer 124 på ugens første dag, vil de blot være to mandagskampe efter AGF.

– at mandag aftens dommer Sandi Putros ti gange tidligere har dømt AaB i 3F Superligaen. De ti kampe er endt med syv sejre til AaB, en uafgjort og to sejre til modstanderne.

– at én gang tidligere, 9. december 2018, har Sandi Putros dømt AaB mod AC Horsens i 3F Superligaen, og det gik ikke specielt godt, hvis man altså holder med AaB. AC Horsens vandt nemlig kampen i Aalborg 4-2, og AaB måtte spille hele 2. halvleg med en mand i undertal, da Jores Okore blev udvist kort før pausen.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S