Hotel Phønix
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Køleteknik til industri, lager og kontor i Jylland

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, er du godt hjulpet ved valg af varmepumpe hvis du vælger en autoriseret kølemontør, så er du altid sikret den bedste service og det bedste produkt. De autoriserede kølemontører er specialiserede i projektering, montering, servicering og vedligeholdelse af køle- og klimaanlæg, industrikøling og varmepumper. Du er sikret et højt fagligt niveau, køle- og klimaanlæg fra førende producenter på markedet, garanti på dit køle- eller klimaanlæg samt en konkurrencedygtig pris på dit produkt.

Klimaanlæg og aircondition

Det er vigtigt med et godt indeklima på arbejdspladsen for at kunne trives og udføre sit arbejde. Derfor er det godt givet ud at investere i et klimaanlæg. Med et klimaanlæg vil indeklimaet blive sundere, hvilket vil øge medarbejdernes trivsel og præstation som følge af et bedre arbejdsmiljø. Kort sagt vil et klimaanlæg give bedre velvære, øget produktivitet og færre sygedage. De penge, som bruges på et klimaanlæg, vil altså tjene sig selv ind og mere til i form af øget produktion og vækst. Med klimaanlæg og aircondition kan temperaturen og fugtigheden i arbejdslokalerne justeres efter behov. Luften bliver også renset for svampesporer, pollen, støv og røg gennem klimaanlæggets filtre. Udvides klimaanlægget med ventilation bliver det muligt at få frisk luft udefra ind i arbejdslokalerne. Med klimaanlæg, aircondition og ventilation skabes de bedste betingelser for medarbejdernes trivsel og præstation.

Forskellige typer af varmepumper

Dit gamle oliefyr kan med fordel udskiftes med en anden opvarmningsform. Med en anden opvarmningsform kan du spare penge, som du normalt ville bruge på service og vedligeholdelse af oliefyret, samt spare penge idet en nyere opvarmningsform er mere effektiv end et gammelt oliefyr. Derudover sparer du også miljøet for udledning af partikler og CO2. Alternative opvarmningsformer er vedvarende energi som f.eks. varmepumper. Der findes flere forskellige typer af varmepumper. Varmepumper inddeles i tre forskellige slags: væske-til-vand, luft-til-vand og luft-til-luft. En væske-til-vand varmepumpe kaldes også for en jordvarmepumpe. Denne type varmepumpe anvender varmen i det øverste lag af jorden, som overføres via en varmeveksler til bygningens varmeinstallation. Luft-til-vand varmepumper anvender den varme luft udenfor til at opvarme en bygning. Den tredje type af varmepumper er luft-til-luft varmepumper, som fungerer som et slags omvendt køleskab. Denne type varmepumpe trækker varmen ud af luften udenfor og cirkulerer dernæst luften rundt inde i bygningen, så bygningen opvarmes. Uanset hvilken type varmepumpe du vælger til din private bolig eller til dine erhvervslokaler, vil du opleve store besparelser, samt medvirke til at mindske CO2-udslip.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S