Springeren
Staudemarken

Vind GRATIS kostvejledning, coaching og træning i 3 måneder hos Butterfly Fitness for kvinder.

Livsstilsændring  – Start det nye år med at blive den bedste udgave af dig selv!

Mangler du det rigtige skub for at lægge om til en sundere livsstil i det nye år, så er muligheden her. Butterfly Fitness – fitnesscenter kun for kvinder – tilbyder tre kvinder tre måneders gratis træning. Der ud over indebærer det også tilmelding og gratis kostvejledning i de tre måneder.

Indehaveren af Butterfly Fitness, Birthe Marie Jensen fortæller, at Kostvejleder Janni Gundersen, er tilknyttet centret, og derfor er klar med kostvejledning og rådgivning igennem hele forløbet.

– Alle ved jo, hvordan man skal spise sundt, men alligevel kan der være nogle ting om kosten eller vanerne, man gerne vil have hjælp til at vide mere om. Jeg ved også at det virker som en motiverende faktor, at man jævnligt kan komme til kontrolvejning og opfølgning hos en kostvejlederen, siger Birthe Marie Jensen.

– De tre, der vinder tre måneders træning, skal ikke i gang med en slankekur, men med en livsstilsændring der holder i længden. Vi skal have dem til at lægge deres livsstil om – vi vil forsøge at få dem af med nogle dårlige vaner og finde muligheder med sunde vaner, med den rette livsstilsændring følger der et helt naturligt vægttab, siger fitnesscenteres indehaveren.

 

Butterfly Fitness udbyder

Gratis træning i 3 måneder
4 x Gratis kostvejledning af uddannet kostvejleder med personlig kostplan og coaching.

Desuden får du 4 x Livsstilsanalyse bestående af: vejning, måltagning, BMI, kropsfedtprocent, måling af vægt, fedtprocent, muskelmasse, knoglemasse, væskemængde, kropsalder & beregnet daglig anbefalet kalorier

Værdi i alt 4192,-

Om kostvejledning og coaching

Coaching delen består bl.a. i at arbejde med ens skyggesider, kerneværdier og ikke mindst livsdesign. Der er flere faktorer som spiller ind når man vælger som man gør, hvad end det er at spise de småkager hver aften som man ikke burde, eller at man gør ting man egentlig ikke bryder sig om. Dette forløb er ikke en slankekur, for det giver bare jojo vægt, vægttabet holdes stabilt ved at få den rigtige kost, og nok benzin til kroppen, der skal arbejdes med det psykiske og de ting og følelser som ligger bag de valg du tager. Og hvorfor du tager netop de valg, bevist eller ikke?

Om Butterfly Fitness

Butterfly Fitness er et fitnesscenter uden mænd og uden spejle. Birthe åbnede centret for godt 7 år siden, som nu er Aalborgs eneste Fitnesscenter KUN for kvinder. ”Jeg tilbyder træning i trygge rammer, med fokus på den enkelte kvinde. Du får fleksibel træning, fri træning når der passer dig bedst og mulighed for at deltage i 35 holdtræning pr. uge, med tilmelding fra gang til gang.

Hos Butterfly Fitness får du

Sikker, alsidig og afvekslende fitness kun for kvinder. Træning på kun 30 – 45 minutter. En uhøjtidelig, tryg og afslappet stemning med plads til alle, ingen er for store eller små i et sundt fællesskab med personlig vejledning, hvor du er ikke overladt til dig selv.

Deltag i konkurrencen

Skriv i emnefeltet OG fortæl lidt om, hvorfor vi skal vælge dig eller en du holder af.

Det er en betingelse for at vinde en af de tre fripladser, at man er parat til at stille op til interview og foto før og efter.
Deltagerne vil blive vejet, før de går i gang og efter og tallene bliver offentliggjort.

Vi skal have din besvarelse i kommentarfeltet på Facebook senest tirsdag 7. jan 2020. 

Vinderne udtrækkes og får personlig besked onsdag 8. jan. 

Forløbet starter uge 3, efter personlig aftale 

https://www.butterflyfitnessaalborg.dk/

Bilhuset Biersted A/S